Twitch'te yayınlanan CS:GO finalinin kamera arkasında neler oluyor?

Furkan Güler 7.02.2018 - 15:57
Amerika'nın en çok izlenen spor müsabakası Super Bowl'un kameralarının yönetmek mi daha zor? Yoksa CS:GO finalini mi?

E - spor sektöründe en çok oynanan oyun olan Counter-Strike: Global Offensive için geride bıraktığımız günlerde düzenlenen turnuvayı canlı olarak 1 milyon kişi izledi. ELEAGUE Major Boston 2018 adını alan turnuvanın galibi ise Cloud 9 olmuştu. Faze Clan isimli ünlü e - spor takımı ile oynayan Cloud 9, ilk başlarda geriye düşse de uzayan maçların ardından birinci olmayı başardı.

CS:GO finalinin kamera arkasında neler oluyor?

Twitch.tv üzerinden 1 milyon kişinin izlediği turnuva, e - spor oyuncular için oldukça görkemliydi. Herhangi bir masraftan kaçınmayan yapımcılar, turnuvanın güzel olması için her türlü imkanı kullandılar. Ancak olayların kamera arkası bildiğinizden daha sancılı geçmiş gibi gözüküyor. Sahayı ve maçları çeken kameraların başında duran yönetmenin konuşmalarından ve turnuvaya olan dikkatinden bunu anlayabilirsiniz. Hatta prodüksiyon tarafını Amerika'nın en çok izlenen spor müsabakası olan Super Bowl ile karşılaştırırsak, aralarında pek fazla bir fark olmadığını söyleyebiliriz.

1 milyon kişinin de oyunun içerisinden izlediği turnuvayı toplamda 2 milyon kişinin izlediği söyleniyor.

Counter Strike turnuvası

Super Bowl gösterisi

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2018 16:11
Ne olacak hile, dolap. Amerikan takımına kazandıracakları, ta başından vize sorunlarından anlaşılmıştı. Koskoca CS ye, Valve ye güvenemiyorsun. Bu saatten sonra turnuva falan izlemem.
Kalan Karakter: 300 Gönder
1 milyon kişinin izlediği CS:GO finalinin kamera arkasında neler oluyor?
İlginizi Çekebilir