23 TL değerindeki Peggle, Origin üzerinden bedava dağıtılıyor

Ersin Kılıç 4.06.2018 - 13:14
Origin an itibari ile bedava oyun veriyor

Son zamanlarda birçok firma bedava oyun vermeye devam etse de genelde Humble Bundle kampanyaları ya da bedava oyunları ile karşılaşıyoruz. Hatta Humble Bundle son olarak Hacknet isimli oyunu kullanıcılarına bedava olarak sunmuştu. Dönem dönem kullanıcılarına bedava oyun veren Origin ise yeni bir fırsata daha imza atmış. Normalde 5 dolar olan Peggle isimli oyun, an itibari ile Origin kullanıcılarına bedava olarak dağıtılıyor.

Origin'de 5$ değerindeki oyun bedava

Normalde 5$ olan oyun belli bir süre için bedava oldu fakat bu sürenin ne kadar olacağı konusunda bir açıklama yapılmamış. Yani bedava olarak bu oyuna ulaşmak istiyor ve Origin kütüphanenizi zenginleştirmeyi düşünüyorsanız limitli bir zamanınız var da diyebilirim. Arcade bir oynanışa sahip olan ve PopCap Games tarafından geliştirilen Peggle, 2007 yılında piyasaya çıkmıştı.

Peggle isimli bu oyunun Origin sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilir ve oyunu bedava olarak indirebilirsiniz. Tabi bilgisayarınızda Origin yüklü ise, bu program sayesinde de oyuna ulaşmanız mümkün. Tek yapmanız gereken arama kısmına oyunun adını yazmak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 20:34
oyun 2 3 aydan beri bedava zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
23 TL'lik Peggle, an itibari ile Origin Store'da bedava oldu
İlginizi Çekebilir