400 bin dolarlık turnuvada oyuncular turnuvayı terk etti

Furkan Güler 23.08.2019 - 11:36
Epic Games, oyunu dengeleyecek mi?

Son dönemlerin en çok oyuncuya hitap eden rekabetçi oyunlarının başında gelen Fortnite, e spor turnuvalarıyla da gündemden düşmüyor. Twitch Rivals turnuva serisiyle içerik üreticilerine özel turnuvalar düzenleyen Epic Games, son turnuvasında katılımcıları adeta oyundan bezdirdi. Oyunun onuncu sezonuyla oyuna eklenen BRUTE (meka) araçları, oldukça dengesiz bulunduğu için turnuva katılımcılarını sinirlendirdi. 400 bin dolarlık turnuvaya katılan oyuncuların bazıları, BRUTE araçlarına tepki göstermek için turnuvayı terk etti. 

400 bin dolarlık turnuvada oyuncular turnuvayı terk etti

Sahip olan oyuncuyu adeta yenilmez yapan BRUTE araçları oyuna eklendikten sonra oyuncular Epic Games'e tepki olarak Twitter üzerinden geliştiricilere sitem etmişti. İmza kampanyaları düzenleyen oyuncular BRUTE aracının oyundan silinmesini istiyor. E spor tarafına milyonlarca dolar yatırım yapan Epic Games, muhtemelen sonraki yamalarda BRUTE aracını oyundan kaldıracaktır. Gün geçtikçe oyuncu kazanmaya devam eden Fortnite, bir oyun olmaktan çıkıp bir fenomen haline geldi. Hal böyle olunca tüm oyuncuları memnun etmek de imkansız bir hal almış durumda.

Twitch'in ünlü yayıncılarından CouRageJD isimli oyuncunun duruma tepki göstermesinden sonra BRUTE aracı oyuncular arasından daha da gündeme geldi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 03:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2019 18:48
Leş bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
400 bin dolarlık turnuvada oyuncular turnuvayı terk etti
İlginizi Çekebilir