Ana Sayfa   PC   PS3   X360   Wii   iOS   PSP   PS Vita   DS   3DS   Röportaj   Teknoloji   Makale   Anket   Forum       MK TV      
 
ScapeGoat
Kullanıcı Adı: ScapeGoat
Seviye: 3
Deneyim Puanı: 24420 / 25000
Üyelik Başlangıcı: 25.06.2010
Toplam Yorum Sayısı: 150
En beğenilen 5 yorumu:
#1  Modern Warfare 3, Skyrim'i kendi mekanında yendi
03.12.2011 10:50:00 - (5)
03.12.2011 00:05:00 - ilyria demiş ki:
skyrim güzel bir oyun.ama düz bir oyun .herkesin oynayabileceği önüne geleni kes mantığında.bu yüzdende modern warfare 3 ün gerisinde kalması doğal.

ahaha neremle gülecegimi şaşırdım. Düz oyun? herkesin oynayabilecegi ? önüne geleni kesmek? vay babam vay babam vay..bunlar birde kendine oyuncu diyor..bu sitenin yorumcu profili skyrim npclerinden daha düşük seviyede..Bethesta nın size bir el atması lazım.
#2  AC: Revelations - Gameinformer dergisi taramaları
10.05.2011 19:57:00 - (4)
Burda bik bik bik diye aglayanlara Tercuman gazetesinin zamaninda verdigi ´ Turklerin Altin Kitabi ´ ni okumasini oneririm. bu arada oyunda osmanli padisahi kesmiyorsunuz . onca aciklama yapildi nerenizle okuyorsunuz. Templarlar osmanliyi karistirma pesinde onun pesindesiniz. eger catida hirsiz gibi osmanli askerine yakalanirsan kac oldurmen gerekmiyor. biliyorsunuz oyunda saklanabileceginiz binlerce yer var kacin saklanin kim diyor size gidin oldurun. bu arada biyik kardesler herzaman tahtin ilk varisi ve sahibidir. bunu da aklinizdan cikarmayin.
#3  Assassin's Creed: Revelations 4. video
05.05.2011 19:54:00 - (3)
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/assa ssin-39-s-creed-revelations-39-first-screenshot.aspx istanbul kesinlesti su guzellige bakin...
#4  Assassin's Creed: Brotherhood
25.11.2010 22:14:00 - (2)
Tarihi severek okuyan butun arakdaslara tavsiye ederim. Ac2 deki citayi gene bir kademe yuksege tasimiz ubisoft tebrik ederim. yan gorevleriyle ana gorevleriyle tamamen bir biriyle uyumlu isler yapmak cok guzel. mimari tasarim mukemmmel ve evet denildigi collesseum da dolasmak en tepesine cikmak inanilmaz bir keyif. multisede olmus. sanirim AC3 veya 4 de oyun tamamen rpg/action tarzina donusebilir ki hafiften bir kac ufak shop questi olsun bu quest sonunda acilacak olan zirhtir - silahtir olsun ufaktan rpgye girmisler. ve gercekten oyun ingilizce bilene dahada guzel gelecektir. cunku the truth taki bazi yazilar bazi fotograflar googledan biraz arastirilinca aslinda dunya uzerinde acayip seyler dondugunu gosteriyor. ubisoftu tebrik eder notumu 95 olarak kendilerine veririm.
#5  Ubisoft İstanbul'da
22.05.2011 10:59:00 - (2)
22.05.2011 08:35:00 - MK Okuru demiş ki:
adamlar bütün video boyunca istanbul değil constantinople diyor...

oncelikle konstantina pol diyerek tarihdeki zamandan bahsediyor ama günümüz dahilinde konuştugu her cümle içiersinde istanbul dediler. biraz özet geçersek. istanbulun 7 tepesinede çıkmışlar ve her alandan başka bir güzellik görmüşler. şehrin en zengin yerinden en fakir yerine kadar gitmişler tüm istannbulu taksiyle turlamışlar. konstantinye nin tarihi açıdan önemine vurgu vurmuşlar. yıkılmış bir dogu roma başkenti ama aynı zamanda yeniden ayaga kalkan başka bir şehir diye tanımlamışlar. diyorkarki parise baktıgınızda 18.yüzyılı görebilirsiniz ama istanbulda 16 ıncu yüzyılı görüyorsunuz. kapalı çarşıya gittiklerinde ilk tepkileri tavandaki karşılıklı tarihi pencereleri görüp 'ezio şurdan şuraya karşıya geçer ' gibi bir tepki olmuş. şehri gezerken oyunuda yaşamışlar.ve videodaki en önemli söz ise istanbul için denilen asya ve avrupa arasındaki köprü diye bir kilişe bir söz var ama bu kilişe bir keskin bir gerçek olmasıdır olmuş. Arkadaşlar insanları boşyere gaza getiren mesajları kaale almayın.tarihi dibine kadar yaşayacagımız bir oyun geliyor. propogandalara karşı gaza gelmeyin.
Son 5 yorumu:
#150  S.T.A.L.K.E.R. 2'yi Bethesda mı aldı?
26.04.2012 13:15:00
guzel haber. boyle oyunlar digerlerinin elinde harcaniyor. Bethesda bu oyunun gelecegini her turlu kurtarir.
#149  Son üç ayda X360 satışları uçtu
20.01.2012 12:42:00
yil 2012 olmus hala salagin biri 3 isiktan bahsediyor vericen o 3 isiki gozune gozune anlicak neyin ne oldugunu.
#148  2011'in en iyi oyunu hangisiydi?
26.12.2011 03:12:00
THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM
#147  Star Wars Times Meydanı'nda!
24.12.2011 01:52:00
23.12.2011 14:44:00 - MK Okuru demiş ki:
23.12.2011 13:52:00 - MK Okuru demiş ki:
23.12.2011 13:26:00 - MK Okuru demiş ki:
Oyunun not ortalaması 88 şu an. Patlayacak diyenlere gelsin diyorum sadece. Bu not daha da artacak. Merlin'in Kazanından da objektif bir inceleme bekliyorum Kaan Alkın'ın önyargılarından arınmış olarak. Ya da kendisi önyargılarından arınmış şekilde yapsın lütfen incelemeyi, eğer yapacaksa.

kesinlikle sana katılıyorum. betaya büyük şüphelerle katılmış birisi olarak gerçekten çok kaliteli bir oyun olduğunu söylemem lazım. tarafsız bir inceleme yapılmalı.

aynen öyle. oyun piyasadaki mmoların hepsinin en iyi yanlarını alarak oluşturulmuş. ben oynamaya doyamıyorum. normalde mmolarda hikaye okumazdım ama burada o kadar iyi anlatılıyor ki bütün konuşmaları dinliyorum. karakterlerin hepsinin seslendirilmesi çok güzel. harika olmuş.

Umarım incelemeyi starwars ı bilen , hayranı olan, filimlerini ve kitaplarını yutmuş olan, nickname seçerken bile starwars evreninden seçen, George Lucas la akraba olma derecesine gelmiş birine yaptırırlar. umarım 7 - 8 yılını WoW a vermiş birine yaptırtmazlar.
#146  Dünyanın "en iyi" Skyrim fan filmi
24.12.2011 01:44:00
23.12.2011 15:10:00 - evrim87 demiş ki:
sunu anlamadim ejderin ruhunu aliyorsun iyi güzel ejdere donusemiyoruz iyi guzel de ejderha sinirsiz buz atarken ben niye sohutlari 1 kez kullaniyorum gunde niye 3 dakikaligina kurt adam oluyorum vampir olunca ne ise yariyor ne gorevi var ne clani

u mad ?