|
| #1 |
Battlefield 3'e yepyeni ekran görüntüleri
17.06.2011 18:47:00 - (1)
cod loverlar şimdide grafiklerin bişey ifade etmediğini senaryosunun iyiliğini dile getirmeye başladı buda çok gülünesi bi durum.Cod piyasada senaryodan çok grafiksel kaliteyle varoldu.(bana karakter isimleri söylemeyin senaryo diye saçma olur ghost shepard vs vs)Şimdi codu nerden överiz diye anlamsız bi arayış içine girdiler.
|
|
|
| #2 |
BioShock hareket algılayıcılara inanmıyor
22.03.2011 00:53:00 - (1)
3Dli filmlerden zerre keyif olan biri olmadım aksine maksimum başağrısına tekabül eden eziyetten öteye geçmedi.Oyunlarda 3d olayıda saçma geliyor,bi iki doku belirgin diye x oyunu şimdi 3d diye reklam yapan oyun ve firmalarındanda nefret ediyorum,ayrıca 3d destekli ekran kartlarını kaale almıyorum yüzlerce dolar harcayıp o kartları alanlarada üzülüyorum.Nintendonun bi aleti vardı fii tarihinde kask tarzında kafaya geçirip 3d ortam saglıyordu o bile daha ılıman daha olası geliyor zamane oyun ve anlayısına göre.Şunuda idda ederim bir oyunda 3d desteği yazısı görürseniz kaçın uzaklaşın çünkü o oyunda senaryo örgüsü denilen bir halt yoktur ve kapitalizme alet olmuş bir firma ürünü demektir.
|
|
|
| #3 |
Portal 2
24.04.2011 19:36:00 - (1)
kafa açıyor,çok tuhaf birşey bu yav (:
|
|
|
| #4 |
Sniper: Ghost Warrior
25.08.2010 15:10:00 - (0)
Oyun alırken yazarlarimizin yorumlarina göre seçim yapiyorum, fakat bu oyuna 75 gibi bir derecelendirmenin çok fazla olduğunu düşünüyorum.Eksiler arasında yapay zeka mevcut fakat haraketler tamamen sıkıntı çökmüş bi şekilde bi merdivenden çıkamıyorsun,koşarken görünmeyen birşeye takılıyorsun zeminden bi karış havada asılı duran kayaları saymiyorum bile shellshock 2 deki gibi saymakla bitmeyecek bir sürü sorun var.Meramima gelince bu oyunu nekadar süreyle oynadiniz onu merak ediyorum,çünkü öyle haz veren bi oyun değil.
|
|
|
| #5 |
StarCraft II: Wings of Liberty
25.08.2010 15:22:00 - (0)
SCyi efsane yapan sinematiclerden sonraki oyuncunun duğduğu hissiyattı.Ama aksiyon içeren ve hadi savaşalım dedirten sinematic sayısı çok az genelde diyalogla geçiyor ve açıkçası bu beni biraz üzdü. Oynanırlık olarak şahaneliğini korumakta bu yüzden arkadaşların fps oyunlarındaki gibi lvl atla item kazan tarzı oyunlardan hoşlanıyor olmaları gerçek stratejiyi kötü yapmaz. En çok gaza gelip nağralar attığım bölüm ise protos last fall'du uzun süredir bi oyundan bukadar keyif almamıştım.
|
|
|