ABD'deki bir yol tabelasına Morissey'in ismi konuldu

Mehmet Atilla Turan 23.08.2017 - 13:41
Hayranları çok sevinmiş olsa
1980 ve 1990'larda bir hayli popüler olan İngiliz bazlı alternatif grup olan The Smiths, çoktan ayrılmış, fakat sahip olduğu ün devam etmektedir. Grubun kurucusu ve vokalisti olan Morrissey, tam adıyla Steven Patrick Morissey, hayatına solo kariyer olarak devam etmiştir.

Morrissey, yakın zamanda çıkaracağı yeni albüm olan "Low in High School" hakkında birkaç bilgi vermişti. Bununla beraber Hollywood Bowl'da konser vereceğini belirten Morissey, en azından aktif olduğunu gösteriyor ve halen içinde bir enerji olduğunu belirtiyor. Garip olan şu ki, Hollywood'da konser vereceğini belirttiği gece, otobanda bulunan tabelanın ismi örtüldü ve "Morrissey Hollywood Bowl" olarak değiştirildi. Tabii bunun hakiki bir reklam olduğu düşünülmüyor, hayranları tarafından yapılan bu değişiklik, gerçekten hızlı bir şekilde yapılmış gibi görünüyor.

Morrissey, 1980'lerde The Smiths grubunda iken çıkardığı "Queen is Dead", "Meat is Murder", "Strangeways, Here We Come" ve grubun kendi adını taşıyan "The Smiths" adlı albümlerle adından sürekli bahsettirmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2017 21:21
Morrissey efsanedir moruk.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ABD'deki bir yol tabelasına Morissey'in ismi konuldu
İlginizi Çekebilir