Ajan Coulson'ın Captain Marvel filminde yer alacağı açıklandı

Ersin Kılıç 27.03.2018 - 15:48
Agents of S.H.I.E.L.D. severlere güzel bir haber geldi

Marvel sinematik evreni takipçileri şu sıralar tamamen Avengers: Infinity War filmine odaklanmış olsa da, Marvel evreninde daha birçok film sıraya girmiş durumda. işte bu filmlerden biri ve belki de en önemlisi Captain Marvel olacak. Marvel tarafında ana karakterin kadın olduğu ilk süper kahraman filmi olmasıyla da önem teşkil eden Captain Marvel'den bugün oldukça önemli haberler geldi.

Captain Marvel çekimleri başladı

Öncelikle filmin çekimleri bir süre önce başlamasına rağmen çekimlerin başladığı resmi olarak yeni açıklandı. Üstelik bu açıklama ile birlikte filmin kamera arkasından bir görsel de paylaşıldı. tabi bu görsel dışında filmin kadrosunda kimlerin yer alacağını da öğrendik. Brie LarsonCaptain Marvel olarak göreceğimiz filmde ayrıca Samuel L. Jackson, bir kez daha Nick Fury rolü ile karşımıza çıkacak. Filmde ayrıca Guardians of the Galaxy filminde de karşımıza çıkan Djimon Hounsou'yu da Kree generali olarak göreceğiz.

Filmin belki de en büyük sürprizi ise Clark Greeg ve canlandırdığı Ajan Coulson karakteri olacak. İlk Avengers filminden sonra Agents of S.H.I.E.L.D. ile yoluna devam eden ve burada oldukça popüler bir karakter haline gelen Coulson'un da filmde yer alacağı açıklandı. Filmin 90'larda geçeceğini düşünürsek tüm bu karakterlerin nasıl dönmüş olacağını da tabi ki tahmin edebiliyoruz.

Ajan Coulson'ın Captain Marvel filminde yer alacağı açıklandı

Captain Marvel kimdir?

Carol Danvers on sekiz yaşındayken Amerika Hava Kuvvetlerine katılmış genç bir pilottur. Babasının baskısına karşı gelerek orduya yazılan Carol'ın en büyük hayali gökyüzünde özgürce dolaşabilmektir . Hayalini gerçekleştiren Carol , sonrasında NASA'nın bir projesine katılır. Carol Danvers bir kaza sonunda uzaylı Kree ırkı tarafından yapılan bir makinenin bilinmeyen enerjisinin etkisi altında kaldı. Bu makineden yayılan radyasyon onun genetik yapısını değiştirerek insanüstü güçler verdi. Bunlar uçabilme ve üstün bir önsezi olan yedinci duygudur. Kendisine Miss Marvel adını vererek süper kahramanlar arasına katılır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 27.03.2018 22:26
Coulson'un yanında may'de olaydı iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ajan Coulson'ın Captain Marvel filminde yer alacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir