American Truck Simulator'e Oregon eyaleti yakında eklenecek

Mehmet Atilla Turan 4.07.2018 - 16:41
Oregon'un yolları taşlı...

2016 senesinde harika bir çıkış yapmayı başaran American Truck Simulator'ün, Euro Truck Simulator 2'ye göre az oyuncuya sahip olsa da, oyuncu kitlesi her geçen gün artmaya devam ediyor. Artmasının nedeni ise oyuna eklenen harita ek paketleri ve SCS'in yarattığı etkinlikler oluyor. Euro Truck Simulator 2'de de olduğu gibi yeni eklenecek bölgeler, yayınlanmadan birkaç ay önce SCS Software'in sayfasında "blogpost" olarak yayınlanıyor. Kuzey Amerika'nın kuzeybatısında bulunan Oregon eyaletinin kapılarını açacak olan SCS Software, YouTube hesabına yeni videolar eklemeye başladı.

Yeni eyalet, yeni mekanlar!

Oregon'un başlıca yerlerini seçen SCS Software, oyunculara ne denli bir ilerleme kaydettiklerini YouTube kanallarına yükledikleri videolar ile gösteriyor. Normalde sadece belirli oyun içi görüntüler paylaşan SCS, bu seferlik bir adım öne giderek tam olarak ne yaptıklarını göstermeyi planladı. Aşağıda ise yayınlanan birkaç özel görevi görebilirsiniz. Baştan da belirtelim, şimdilik yapım aşamasında olan bu eklenti paketinin, çıkışında farklı olması söz konusu, o yüzden yayınlanan videolar tam olarak ne sunulacağını göstermeyebilir.


SCS Software, Oregon ek paketin üzerinde çalışırken, oyuncular boş durmasın diye World of Trucks sitesi üzerinden bir etkinlik başlattı. Operation Big Sur olan bu etkinlikte, California sahiline vuran bir erozyonu kaldırma çabasında bulunuyoruz. Geçen sene vuran bu erozyon, gerçek hayattan esinlenilmişti.

Oregon ek paketinin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor, fakat şunu belirtmeliyiz ki, ATS haritasına harika bir eklenti olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
American Truck Simulator'un yeni haritası videolar ile tanıtıldı
İlginizi Çekebilir