Arma serisinin yapımcısı yeni oyununu sosyal medyadan duyurdu

Furkan Güler 8.06.2018 - 10:47
Oyun Xbox One'a özel olabilir.

Arma serisi sayesinde oyuncuları realistik ve taktiksel bir savaş alanına davet eden Bohemia Interactive, yeni oyunlarını Twitter üzerinden duyurdu. What if humanity falls başlığı ile yeni oyunlarını duyuran ekip, oyunun ne olacağını açıklamadı. Ayrıca yayınlanan görselde Inside Xbox yazması dikkatleri çekti. Çok büyük bir ihtimalle E3 2018 fuarında Microsoft etkinliğinde gösterilecek olan oyun, Xbox One'a özel olabilir. Arma serisinin yanında Operation Flashpoint serisi sayesinde taktiksel bir FPS deneyimi de yaşayan Bohemia Interactive, bu sefer çok farklı bir oyunla karşımıza çıkabilir.

Arma serisinin geliştiricisinden yeni oyun

Geçtiğimiz senelerde video oyun dünyasını kasıp kavuran DayZ'nin çıkmasına ön ayak olan Bohemia Interactive'in yeni oyunda kıyamet sonrası bir dünyayı da gösterebileceği konuşuluyor. Aslına bakarsanız Fallout tarzı taktiksel askeri bir oyunun geliştirmesi, FPS ve TPS oyunlarında yeni bir popüler akımın doğmasını da sağlayabilir.

Tüm bunların yanında geliştirici ekibin yine tamamen realistik öğelere dayanan bir Battle Royale oyunu üzerinde çalıştığı da tahmin edilmekte. Bakalım yeni oyunun türü ne olacak? E3 2018 fuarında göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arma serisinin yapımcısı yeni oyununu Twitter üzerinden duyurdu
İlginizi Çekebilir