Forumlar / Oyun - Sinema - Teknoloji Forumlar / Oyun - Sinema - Teknoloji

Forumlar  Kayıt Ol  Giriş  Bilgilerim  Mesaj Kutum  Adres Defteri  Üyeliklerim  Forumlarım 

Fotoğraf Galerisi  Üye Listesi  Arama  Takvimler  SSS  Ticket List  Çıkış

CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM

 
Üye Adı: Guest
Bu forumu inceleyenler: hiçbiri
  Basılabilir Versiyon
Tüm Forumlar >> [Forumlar] >> [Oyunlar] >> Crysis >> CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM Sayfa: [1]
Login
Mesaj << Eski başlıklar   Yeni başlıklar >>
CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM - 29/12/2007 10:29:20 PM   
elusivee



Puan Toplamı: 2
Durum: çevrimdışı
CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM

Kristalize mağaradan dümdüz ilerleyerek otomatik açılan kapıdan girip, yine dümdüz gidince yerçekimi kaybolduğunda yukarı doğru hareketlenip sağdaki ızgaradan içeri girip, yine dümdüz gidip sağ taraftaki kırık ızgaradan içeri giriyoruz, burası derin çukur bölgesi. Işığa doğru düz gittikten sonra yol bittiğinde aşağı süzülüyoruz kahverengi duman çıkan küçük çukura giderken aniden gelecek canavara hazırlıklı olmayı ihmal etmeyelim. Akım şiddetlendiğinde hemen sağımızdaki sarı tüpe iki el ateş edelim. Sarı ışıklı kordonu takip ederek dümdüz gidelim yukarı doğru süzülüp ışığı yanıp sönen küçük çukura girip ilerleyelim ve soldaki kırık ızgaradan içeri girelim. Uzay gemisine benzeyen parçaların olduğu odadayız. Biraz ilerleyip sağa kıvrılınca hemen arkamıza dönelim sol tarafa yönelip koridora girelim ve ilerleyelim. Geldiğimiz odadaki tüm sarı ışıklı tüpleri ateş ederek patlatalım. Otomatik kayıttan sonra aşağı bakalım bir çukur açıldığını göreceksiniz oraya girelim ve kristalize mağarada ilerleyerek ışık süzülen kırık ızgaralı çıkışı bulalım ve içeri girelim. Sola dönüp ilerleyelim yukarı çıkalım sarı ışıklı kordonun bağlı olduğu soldaki çukurdan içeri girelim. (ortadaki camdan gözlem yapabilir, sağdaki küçük çukurlardan malzeme toplayabiliriz.) geldiğimiz yerde sağa dönelim ve şeffaf duvarın (“galiba bu kapılar bir sayaca bağlı” cümlesini duyduğumuz yer) önünde bekleyelim açılır açılmaz içeri girelim bir şeffaf duvarla daha karşılaşacağız yine bekleyelim ve açılınca ilerleyelim. Soldaki çukurdan girip hızlı ve eğlenceli bir yolculuk yapalım. (gideceğimiz yere otomatik olarak gidiyoruz zaten ama manzaramız düzgün olsun diye mouse’a hakim olmaya çalışabiliriz) geldiğimiz odada düz ilerleyip büyük camdan gözlem yapalım etraftan malzeme toplayalım ve arkamızı dönüp yuvarlak kapıya gidelim yaklaştığımızda otomatik olarak açılacak ve içeri gireceğiz. Geldiğimiz bu son odada tamamen kapana kısılmış çaresiz bir insan moduna girelim ve odada ne kadar çukur/ ızgara/ yuvarlak kapı varsa -geçemeyeceğimizi bile bile- sırayla gidip geçmeye çalışalım. Bunu yaptıkça odadaki (bunu ilk yaptığımızda kısa bir elektrik kesintisi olacak sonrakilerde bu olmayacak) enerji bağlantıları aktif olmaya ve oda ışıklanmaya başlayacak. Hepsi tamam olduğunda ekibimizle yeniden bağlantı kurabilmiş olacağız ve kahverengi dumanlar çıkaran bir geçiş kapısı açılacak içeri girip ilerleyin,sonunda mağaradan kurtulmuş olacaksınız.

Not: canavarları öldürmek yerine zor durumlarda görünmezlik tercih etmenizi ve mağaradan çıkmadan önce bol malzeme toplamış olmanızı tavsiye ederim.

Hazırlayan: EBRU
Post #: 1
RE: CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM - 29/12/2007 10:51:13 PM   
My_LasT_woRds



Puan Toplamı: 52
Nereden: istanbul
Durum: çevrimdışı
Güzel omuş Takılanlar için iyi bir Bölüm Ben Takılmaları Oyunu donmalarında yaşadım genelde Hiç takılmadım ama Çok iyi düşünmüşsün

_____________________________

Dark shadows from above
Ravens fly, obliterate the sun
"It`s a sign of the devil.
He will come for his servant tonight"
These are dark times
Suspicious minds breed like rats
Guardians of corrupt morality
Spread their filthy lies

(in reply to elusivee)
Post #: 2
RE: CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM - 26/1/2008 11:15:53 PM   
krokir

 


Puan Toplamı: 0
katıldı: 26/1/2008
Durum: çevrimdışı
kardeş acil yardım istiyorum şimdi hani mesela core bölümünde sonlara doğru çıkıştan hemen önce bi bölüm var giriyorsun çıkış yok etraftan çıkmaya çalıştıkça elektirik direklerin çalışıyor ben 6 çıkış noktası denemdim 6 direk çalıştı fakat geriyue kalan 2 direği nereye girmeye çalışarak çalıştıtcam bilen biri yardım etsin lütfen.

(in reply to My_LasT_woRds)
Post #: 3
RE: CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM - 11/2/2008 3:21:38 PM   
master_28

 


Puan Toplamı: 0
Durum: çevrimdışı
evet o bölüm biraz uyuz bana göre oyunun tek eksisi... ama geçmeyi başardım uçak kullandığımız bölümdeyim...........

(in reply to My_LasT_woRds)
Post #: 4
RE: CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM - 18/3/2008 10:02:33 PM   
Sauronx15

 


Puan Toplamı: 0
katıldı: 28/8/2007
Durum: çevrimdışı
O harita anlatılmaz yaşanır

(in reply to master_28)
Post #: 5
Sayfa:   [1]
Tüm Forumlar >> [Forumlar] >> [Oyunlar] >> Crysis >> CORE / MAĞARA BÖLÜMÜ TAM ÇÖZÜM Sayfa: [1]
Git:





Yeni Mesajlar Yeni Mesaj Yok
Aktif konu w/ yeni mesaj Aktif konu w/o yeni mesaj
Kilitli w/ yeni mesaj Kilitli w/o yeni mesaj
 Yeni mesaj yolla
 Mesajı cevapla
 Yeni anket
 Oy gönder
 Benim mesajımı sil
 Mesajlarımı sil
 Mesajları değerlendir




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5 Unicode

0.125