RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (Tam Sürüm)

Tüm Forumlar >> [Forumlar] >> [Genel] >> Sinema-Televizyon >> Televizyon Dizileri



Mesaj


MahmutMK -> RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (27/2/2008 5:07:56 PM)

Ne demişler: "Delinin biri kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz." öyle birşey bu da işte...[:D]




V!VAC!TU -> RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (27/2/2008 5:13:07 PM)

Ata Demirer dönüyo falan diyolardı... Gerçekten öyle bişey varmı??




Melih78 -> RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (26/3/2008 12:32:12 PM)

Gülse Birsel o dedikoduyu yalanladı ve gelmedi zaten.Gelseydi super olurdu bence ama gelmez[:@]




reflex -> RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (13/6/2008 1:35:08 PM)

ata demirer dönmüyor zaten sitesindede bu konu hakkında bi duyuru yayımlandı ama dönse güzel olur adam 3 senedir asker be[:D]ama avrupa yakasına şahan yakışmazmı [;)]




MonsterdO -> RE: Burhan Altıntop Ayrılmıyor (13/6/2008 2:06:44 PM)

avrupa yakasını artık bitirsinler gitsin iyice sapıttı artık konu bile çıkmıyor dizinin başındaki konuyla ilgisi alakası kalmadı artık seyretmiyorum bile zaten şehsu,selin,volkan çıkınca tadı kaçmıştı bana göre




MillAvriLewo -> RE: Avrupa Yakası (30/7/2008 1:05:43 AM)

Avrupa Yakası'nda büyük kayıpYeni sezona, bu çok önemli iki ismin eksikliğiyle gireceklerDizinin en başarılı, en yetenekli isimlerinden Vural Çelik ve Hümeyra yeni sezonda Avrupa Yakası'nın kadrosunda yer alamayacaklar.

Kubilay ve yılların deneyimli ismi, Avrupa Yakası’nın annesi İffet Hanım yani Hümeyra da diziyi bırakmış. Yani Tahsin Bey yeni sezonda eşi olmadan ekrana çıkacakmış. Zaten oğlu Volkan’ı (Ata Demirer) da askere göndermişti. Ata, askerlik görevini bitirip bir türlü geri dönememişti. Şimdi annesini kim bilir nerelere gönderecekler?

Yeni sezona, bu çok önemli iki ismin eksikliğiyle girecekler. Gaffur’un (Peker Açıkalın) ve Volkan’ın gidişinden sonra bu dizi eski tadını bulamaz diye düşünülmüştü. Şimdi iki önemli isim daha gitti Avrupa Yakası’ndan. Dizinin yapımcısı Plato Film ekibi bir mektup göndermiş. Aramızda hiçbir tatsızlık yaşanmadı, dostça ve iki taraf ortak ayrılık kararı aldık demiş. Geçen sezon, diziyi bariz şekilde Burhan Altıntop (Engin Günaydın) sırtlamıştı. O kadar başarılı bir karakter yaratmıştı ki, kimsenin yokluğunu aratmamıştı. Burhan, gidenlerin açığını tek başına kapatmıştı. Şimdi işi iyice zorlaşacak. Kendi rolü de dahil olmak üzere tam beş kişilik oyun çıkartmak durumunda kalacak.

http://magazin.superonline.com/haber/2008/07/29/51266.html




Jack_Krauser -> RE: Avrupa Yakası (30/7/2008 1:11:04 AM)

Burhan' da giderse zaten iyice çekilmez bu dizi.[:)]




Fahapoca -> RE: Avrupa Yakası (1/8/2008 9:51:06 PM)

Kötü oldu.Dizinin tadı kaçıyor!O kadarda ümitlenmiştim Ata Demirer geri döncek diye.Şimdi hiç dönmez!




muçki -> RE: Avrupa Yakası (1/8/2008 10:25:55 PM)

Şener Şen diziye dahil olmuş galiba.Sacit ile Makbulenin babası rolünde




MillAvriLewo -> RE: Avrupa Yakası (8/8/2008 7:16:01 PM)

Avrupa Yakası'na kesin dönüş!!Ata askerden dönüyor
Avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde yer alan ve askere gittiği ifadesi ile zaman zaman anılan Ata Demirer, diziye dönüş kararı aldı. Demirer diziden Hümeyra ile yaşadıkları tartışma nedeniyle ayrılmıştı.

Ata Demirer diziye dönüş yaptı. Avrupa Yakası’nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer’in Hümeyra’nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer’i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, 'Çünkü sette üç duble viski içtikten sonra gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim' diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ’Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.


http://magazin.superonline.com/haber/2008/08/07/56117.html




deep_blue -> RE: Avrupa Yakası (9/8/2008 3:01:13 AM)

seviniyorum bir yandan ama enteresan bir durum çünkü hümeyra gitti-ata geldi gibi bir durum söz konusu.ifot şöyle burhan'ı karşına alsa iki lafın belini kırsalar bi dedikodu yapsalar fena mı olurdu.avrupa yakası öte yandan geçtiğimiz sezon boyunca beni güldürmekten oldukça uzaktı.dizide sürekli burhan ve şahika bağırıyordu ve bu iki muhteşem oyuncunun kişisel performanslarına dayanmıştı bütün dizi.dedim yaw bunların kulaklarında problem var herhalde.volkan'ın da diziye dahil olmasıyla top artık gülse birsel'de bence.çünkü yukarıda bahsettiğim gibi gene içinde akıllıca espri bulunmayan senaryolar yazmaya devam eder, nasıl olsa diziye bir süper yıldız daha dahil ettik diye düşünürse reytinglerde gene gerilerde kalır.

(spor haberlerinde dinlemeye alıştığınız bu harikülade öbeği kullanmaktan kıvanç duyarım.örnek:öte yandan fenerbahçe yönetiminden kezmanla ilgili açıklama geldi vs vs.....)




23ertu -> RE: Avrupa Yakası (9/8/2008 8:09:39 PM)

quote:

ORİJİNAL: lewo_milla

Avrupa Yakası'na kesin dönüş!!Ata askerden dönüyor
Avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde yer alan ve askere gittiği ifadesi ile zaman zaman anılan Ata Demirer, diziye dönüş kararı aldı. Demirer diziden Hümeyra ile yaşadıkları tartışma nedeniyle ayrılmıştı.

Ata Demirer diziye dönüş yaptı. Avrupa Yakası’nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer’in Hümeyra’nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer’i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, 'Çünkü sette üç duble viski içtikten sonra gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim' diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ’Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.


http://magazin.superonline.com/haber/2008/08/07/56117.html


Geçen sezon bazı bölümlerde dönüş sinyali vermişlerdi zaten... Tahsin, ifot'a "hadi iyisin oğlun askerden dönüyor", "hasret bitiyor" gibi söylemerde bulunmuştu. Açıkçası aklımdan geçti döneceği ve gerçekten güzel oldu bu. Burhanla beraber Volkan bizi iki kat güldürecek gibi görünüyor. Ayrıca Şener Şen'de diziye geldi, muhtemelen o da evde kalacak ve ifot'un yerini alacak. Bence çok güzel olacak bu sezon.




muçki -> RE: Avrupa Yakası (9/8/2008 8:19:00 PM)

Şener Şen yalanlandı diye biliyorum




DriLL3R -> RE: Avrupa Yakası (9/8/2008 8:24:15 PM)

Volkan askerden dönecek, o tamam. Peki İffet ne olacak acaba. Pek öldürmeyi sevmeyen Gülse bir kulp bulacaktır..




23ertu -> RE: Avrupa Yakası (9/8/2008 8:38:38 PM)

quote:

ORİJİNAL: muçki

Şener Şen yalanlandı diye biliyorum


Bilmiyordum, şimdi araştırdım ve evet yalanlanmış. Aslında Şener Şen hiç fena olmazdı, bakalım iffet'in yerine kim gelecek?




reflex -> RE: Avrupa Yakası (12/8/2008 8:42:07 PM)

Atv’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası’ndan, ‘askere gittiği’ ifadesi ile ayrılık kararı alan Ata Demirer, 2 sezon sonra diziye dönüş kararı aldı.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ‘Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.

Veee… Volkan, nihayet tezkeresini alıp, eve dönüyor! Volkan karakterini canlandıran Ata Demirer’e yeniden teklif götüren Plato Film yetkilileri, Demirer’den olumlu cevap alınca Avrupa Yakası tiryakileri de Volkan’a tekrar kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyorlar.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, “Ata müthiş motive olmuş halde geri dönüyor. Sanırım yine çok eğleneceğiz” diyerek, kahkaha tufanına kaldıkları yerden devam edeceklerinin sinyallerini verdi.




res_aykut -> RE: Avrupa Yakası (12/8/2008 9:12:02 PM)

Selin ne olacak o zaman ? [:)]




reflex -> RE: Avrupa Yakası (12/8/2008 10:58:14 PM)

ewt doğru sölüyosun [;)] onlar evlenmişti en son hatırladığım kadarıyla...




*Shalashaska* -> RE: Avrupa Yakası (13/8/2008 2:36:10 AM)

Sonunda bu diziyi yeniden izleyebileceğim...




Mr.Salih -> RE: Avrupa Yakası (26/8/2008 12:36:45 PM)

OOoo süper. Sacit ile ata demirer iki kuzeni oynayacaklar. Bakalım neler olacak[:)]

Dizinin senaristine büyük alıkş. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor[sm=clap.gif]




_Orcunyus_ -> RE: Avrupa Yakası (26/8/2008 3:14:41 PM)

Tolga Çevik'in ayrılma haberleri dönüyor ortada....




MirrorMask -> RE: Avrupa Yakası (26/8/2008 3:16:48 PM)

quote:

ORİJİNAL: _Orcunyus_

Tolga Çevik'in ayrılma haberleri dönüyor ortada....



Asparagastir umarim [X(]




MillAvriLewo -> RE: Avrupa Yakası (29/8/2008 2:40:51 PM)

Bu haber doğruysa bu sene izlemem herhalde. Suyu çıktı yahu, Ata geldi iyi hoş ama gidenleri karşılamıyor ki tek başına!

Avrupa Yakası’ndan sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi... Hümeyra ve Vural Çelik’in ayrılıp Ata Demirer’in dönüş yaptığı diziden ayrılan son isim “Sacit” rolündeki Tolga Çevik oldu.

Tolga Çevik yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek için Avrupa Yakası’yla yollarını ayırdı. Önceki gün TTNET’in yeni reklam yıldızının Gülse Birsel ile Özkan Uğur’un olduğuna ilişkin yazı yazmıştım. Yazı çıktıktan sonra bir mail aldım Gülse Birsel’den, reklamın metinlerini kendisinin yazmadığına dair... Bunun üzerine aradığım Gülse Birsel yeni bir haber olarak Tolga Çevik’in ayrıldığını söyledi.

BİRSEL, “Tolga, yeni dönemde Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek istediğini ve ailesine biraz vakit ayırmak istediğini söyledi. Komedi Dükkanı’nın ayrıca turnesi de olacakmış. Bu yoğun trafiğin üstüne bir de Avrupa Yakası zor geleceği için izin istedi. El sıkışarak ayrıldık” dedi. Birsel, çekimleri 12 Eylül’de başlayacak “Avrupa Yakası”nın 24 Eylül’den itibaren ekranda olacağını, sezon başında gidenlerin yerine Ata Demirer’den başka transfer yapmayacaklarını ama ileride diziye sokacağı tek bölümlük karakterlerden tutanları kadrolarına katacaklarını söyledi.

http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=65&haberid=561632




emperor622 -> RE: Avrupa Yakası (29/8/2008 4:25:05 PM)

Bu ayrılık çok kötü oldu. Avrupa Yakası kan kaybetmeye devam ediyor lâkin diziyi artık sadece Burhan'ın götürdüğü de bir gerçek.




deep_blue -> RE: Avrupa Yakası (30/8/2008 1:55:48 AM)

bence bu ayrılığın olumlu ve olumsuz yanları var.olumlu çünkü gülse birsel'in işi kolaylaşıyo dizideki her ağır topa birşeyler yazmak zorunda değil artık,olumsuz çünkü en önemli karakerlerden biriydi.gene de umutluyum bu sene harika olacak.burhan vs volkan harika.




Sayfa: <<   < Önceki  1 2 [3] 4 5   Sonraki >   >>



Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5 Unicode

0.203