Forumlar / Oyun - Sinema - Teknoloji Forumlar / Oyun - Sinema - Teknoloji

Forumlar  Kayıt Ol  Giriş  Bilgilerim  Mesaj Kutum  Adres Defteri  Üyeliklerim  Forumlarım 

Fotoğraf Galerisi  Üye Listesi  Arama  Takvimler  SSS  Etiket listesi  Çıkış

RE: Nba Haberler

 
Üye Adı: Guest
Bu forumu inceleyenler: hiçbiri
  Basılabilir Versiyon
Tüm Forumlar >> [Forumlar] >> [Genel] >> Basketbol >> RE: Nba Haberler Sayfa: <<   < Önceki  1 2 [3] 4 5   Sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Eski başlıklar   Yeni başlıklar >>
RE: Nba Haberler - 20/7/2007 5:38:48 PM   
SiLVeR_FoX



Puan Toplamı: 124
Nereden: Antalya-Afyon
Durum: çevrimdışı
Steve Francis tekrar Houston'da!
Bu yaz gerçekleştirilen takasla New York Knicks'ten Portland Trail Blazers'a geldikten sonra kalan 2 yıllık sözleşme ücretinin büyük bölümünü alarak serbest kalan Steve Francis'in, yaklaşık 6 milyon dolar karşılığında kendini 2 yıllığına Houston Rockets'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Harika bir fırsat yakaladığına dikkat çeken Francis, yeniden Rockets forması giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. NBA’deki en başarılı yıllarını Houston'da geçiren yıldız oyuncu, tatlı bir şaşkınlık yaşadığını sözlerine ekledi.

Miami Heat, Dallas Mavericks ve Los Angeles Clippers gibi takımların da Francis'i kadrolarına eklemek istedikleri ifade edilirken, daha yüksek ücretler önerilmesine rağmen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun kulübe olan yakınlığından dolayı Rockets'ı seçtiği bildirildi.

1999-2004 yılları arasında Rockets formasıyla kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Francis, 19.3 sayı – 6.4 asist ve 6.1 ribaunt ortalamalarıyla oynarken, yıldız oyuncu 3 kez All-Star takımına seçilmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon yalnızca 44 maçta görev yapan Francis, 30 maça ilk 5'te başladı. Kulüple yaşadığı problemler ve sakatlıklar yüzünden beklentilere cevap veremeyen All-Star oyuncunun ortalamaları, 11.3 sayı – 3.9 asist ve 3.6 ribaunta kadar geriledi.

ALINTIDIR! www.ntvspor.net

_____________________________


(cevap olarak STReeTBaLL)
Mesaj #: 51
RE: Nba Haberler - 25/7/2007 12:59:18 AM   
garnett

 


Puan Toplamı: 48
Durum: çevrimdışı
NBA yıldızları şokta

NBA'de hakemlerin yönettikleri maçlar için bahis oynadıkları söylentisi nedeniyle FBI tarafından soruşturma başlatılması, dev ligde oynayan yıldızları da hayrete düşürdü.

New York Post gazetesinin gün ışığına çıkardığı soruşturma için Los Angeles Lakers'ın süper starı Kobe Bryant, "Bu iddia yenilir, yutulur cinsten değil. Fakat ne yazık ki realite de bu. Oyuncular açısından bizim yapabileceğimiz tek şey, sahaya çıkıp, oynamaya devam etmek" dedi. NBA'in gözde hakemlerinden Tim Donaghy'nin hesaplarını mercek altına alan FBI'ın başlattığı soruşturma ile ilgili olarak Cleveland Cavaliers'ın yıldızı LeBron James ise "NBA yönetimi bu sıkıntının üstesinden gelecektir. Ama oyuncular olarak bu krizin dışında kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada NBA Başkanı David Stern, FBI ile soruşturma süresince işbirliği yapmak için harekete geçti. Stern, FBI'a ihtiyacı olan her konuda yardımcı olacakları sözünü verdi. Ancak bu, gizlilik içinde olacak" dedi.



Kaynak : Milliyet

(cevap olarak SiLVeR_FoX)
Mesaj #: 52
RE: Nba Haberler - 25/7/2007 11:43:57 AM   
PaC

 


Puan Toplamı: 63
Durum: çevrimdışı
Aboov neler olmuş ya böyle... :D Ne zamandır takip etmiyorum, Kobe gitti mi?

(cevap olarak ahmet55)
Mesaj #: 53
RE: Nba Haberler - 25/7/2007 12:01:18 PM   
SiLVeR_FoX



Puan Toplamı: 124
Nereden: Antalya-Afyon
Durum: çevrimdışı
yok gitmedi daha

_____________________________


(cevap olarak PaC)
Mesaj #: 54
RE: Nba Haberler - 28/7/2007 10:24:48 PM   
Licyd



Puan Toplamı: 287
Durum: çevrimiçi
Smush Parker Heat'te

Oyun kurucu problemini çözebilmek için Milwaukee Bucks'ın önemli isimlerinden Mo Williams'ı renklerine bağlamaya çalışan; ancak başarılı olamayan Miami Heat, Los Angeles Lakers'ın sezon sonunda serbest kalan oyun kurucusu Smush Parker'la anlaştı.

Parker'la anlaştıkları için kendilerini çok iyi hissettiklerini belirten Heat'in tecrübeli antrenörü Pat Riley, 26 yaşındaki oyuncunun şutlarıyla, savunmasıyla ve fiziğiyle oyun kurucu pozisyonuna derinlik kazandıracağını ifade etti.

Riley genç oyuncunun basketbolunu her yıl biraz daha geliştirdiğini vurgularken, önümüzdeki sezon Parker'ın kariyerindeki en parlak dönemi yaşayabileceğini düşündüklerini söyledi.

Jason Williams'ın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oyun kurucu pozisyonunu güçlendirmek isteyen Heat, Smush Parker'la sözleşme imzalamadan önce Mo Williams, Steve Francis ve Steve Blake'i kadrosuna eklemeye çalıştı.

Draft edilmemesine rağmen 2002-2003 sezonunda Cleveland Cavaliers formasıyla NBA'e adım atan Parker, sırasıyla Atlanta Hawks, Charlotte Bobcats, Detroit Pistons, Phoenix Suns ve son olarakta Los Angeles Lakers'ta görev yaptı.

Geçtiğimiz sezon Lakers'ın oynadığı bütün maçlarda forma giyen Parker, 11.1 sayı – 2.8 asist – 2.5 ribaunt ve 1.45 top çalma ortalamalarıyla katkı yaptı. Antrenör Phil Jackson'la yaşadığı problemler nedeniyle play-off'ta yeterli süre alamayan genç oyuncu, 1.8 sayı ve 1.4 ribaunt ortalaması tutturdu.

Kaynak:www.ntvspor.net

(cevap olarak SiLVeR_FoX)
Mesaj #: 55
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 2:18:24 AM   
garnett

 


Puan Toplamı: 48
Durum: çevrimdışı
60 milyon dolar!

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) bu sezon Seattle Supersonic'te forma giyecek olan Kevin Durant, servete kondu.

Ligin bu yıl yapılan oyuncu seçmelerinde (draft) 2. sırada seçilen Durant, dünyanın en ünlü spor markalarından Nike ile 7 yıl için toplam 60 milyon dolara sponsorluk anlaşması imzaladı.

Durant'ın Nike ile yaptığı kontrat, NBA tarihinde bir çaylak oyuncunun imzaladığı en yüksek ücretli 2. sponsorluk anlaşması olarak tarihe geçti.

Anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Durant'ın menajeri Aaron Goodwin, Adidas firmasıyla da görüştüklerini, ancak Durant'ın kendini Nike'a daha yakın hissettiği için böyle bir tercih yaptığını dile getirdi.

Öte yandan genç yıldızın, Adidas'ın önerdiği toplam 70 milyon dolarlık sponsorluk sözleşme teklifini geri çevirdiği öğrenildi.



Kaynak : AA


Vay be çocuğa bak geleceğini bi anda garantiye aldı :)

(cevap olarak Licyd)
Mesaj #: 56
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 2:32:46 AM   
_GaMeTaLLiCA_



Puan Toplamı: 63
Durum: çevrimiçi
Lebron' da 100 milyon falan almıştı yanlış hatırlamıyorsam

_____________________________


(cevap olarak garnett)
Mesaj #: 57
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 11:20:22 AM   
muçki



Puan Toplamı: 115
Nereden: Olympus
Durum: çevrimiçi
Yılın Bombası; Garnett Boston'da :

NBA kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Bu sabah ve akşam saatlerinde detaylarını verdiğimiz Kevin Garnett olayında son nokta konuldu ve Boston Celtics'le, Minnesota Timerwolves anlaştı.

Kevin Garnett önümüzdeki sezon Boston Celtics forması giyerken, Boston Celtics'in 4 oyuncusu;
Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green, ve Theo Ratliff'de Wolwes forması giyecekler. Ayrıca Wolves bir de ilk tur draft hakkı alacak.

Evet gerçekten süper bir transfer oldu ama şimdi efes-minnesota maçına kim gidecek.

Alıntıdır...

(cevap olarak _GaMeTaLLiCA_)
Mesaj #: 58
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 11:26:30 AM   
Licyd



Puan Toplamı: 287
Durum: çevrimiçi
haydaaa hakketen Boston'a hayırlı olsun diyelim de ne olacak şimdi??

(cevap olarak muçki)
Mesaj #: 59
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 11:36:54 AM   
SiLVeR_FoX



Puan Toplamı: 124
Nereden: Antalya-Afyon
Durum: çevrimdışı
Eğer gerçekten Garnett Boston'a gittiyse kadrosu gerçekten süper oldu NBA'in yeni triosu Garnett-Pierce-Allen

_____________________________


(cevap olarak Licyd)
Mesaj #: 60
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 12:42:24 PM   
garnett

 


Puan Toplamı: 48
Durum: çevrimdışı
Gerçekten gittiyse cidden süper bi 3lü oluşturdular, hayallerimde suya düştü tabi istanbuldaki efes-minnesota maçına gitmeyi planlıyodum.

(cevap olarak SiLVeR_FoX)
Mesaj #: 61
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 2:29:27 PM   
_GaMeTaLLiCA_



Puan Toplamı: 63
Durum: çevrimiçi
Lakers' a gitmesini istiyordum . Ama olmamış. Maçın biletlerinin yarısı satılmaz artık.

_____________________________


(cevap olarak garnett)
Mesaj #: 62
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 10:46:36 PM   
Kimi

 


Puan Toplamı: 111
Nereden: İstanbul
Durum: çevrimiçi
Takas Oldu

Hayırlı olsun KG i de göremeyeceğiz artık.

_____________________________


(cevap olarak _GaMeTaLLiCA_)
Mesaj #: 63
RE: Nba Haberler - 31/7/2007 10:59:11 PM   
SiLVeR_FoX



Puan Toplamı: 124
Nereden: Antalya-Afyon
Durum: çevrimdışı
ben boston'ın en azından allen'ı yada pierce'ı verebileceğini düşünürdüm ama böyle de kapatmışlar takası.gerçekten karlı olmuş rotasyon biraz daralmış ama o kadarlıkta olsun artık

_____________________________


(cevap olarak Kimi)
Mesaj #: 64
RE: Nba Haberler - 1/8/2007 1:42:06 PM   
unlmtd



Puan Toplamı: 312
Nereden: Sarı-Kırmızının olduğu her yer
Durum: çevrimiçi
Gerçekten geniş bir takas olmuş, Minnesota genç oyuncular alarak geleceğe yatırım yapmış biraz. Özellikle Al Jefferson normal sezonun sonunda 30 efektiklif puan ortalamalarıyla oynuyordu. Tabii takastan kısa vadede karlı çıkan Boston Celtics oldu, çok iyi transfer

_____________________________




(cevap olarak SiLVeR_FoX)
Mesaj #: 65
RE: Nba Haberler - 1/8/2007 1:53:01 PM   
SiLVeR_FoX



Puan Toplamı: 124
Nereden: Antalya-Afyon
Durum: çevrimdışı
bu arada Garnett 5 numara giyecek sanırım pek yakıştıramadım 21 daha çok yakışıyordu.Sanırım Boston'da 21 numara emekliye ayrılmış


_____________________________


(cevap olarak unlmtd)
Mesaj #: 66
RE: Nba Haberler - 1/8/2007 2:14:37 PM   
Kimi

 


Puan Toplamı: 111
Nereden: İstanbul
Durum: çevrimiçi
Bence kazığı yiyen Celtics olmuş.Üstüne para bile almış Wolves.Rotasyon çok daraldı.

_____________________________


(cevap olarak SiLVeR_FoX)
Mesaj #: 67
RE: Nba Haberler - 1/8/2007 8:11:51 PM   
garnett

 


Puan Toplamı: 48
Durum: çevrimdışı
Uzun vadede Minnesota daha kârlı çıkmış. Artık heyecan içinde Boston maçlarını izliyeceğim

(cevap olarak Kimi)
Mesaj #: 68
RE: Nba Haberler - 1/8/2007 11:16:54 PM   
_GaMeTaLLiCA_



Puan Toplamı: 63
Durum: çevrimiçi
Kaan Kural yemiştir kafayı şimdi mutluluktan . 5 numara iyi olmamış ya. Bir de şu yönden bakmak lazım olaya Doğu Karması'na da güzel bir transfer oldu .

_____________________________


(cevap olarak garnett)
Mesaj #: 69
RE: Nba Haberler - 3/8/2007 12:49:06 PM   
Licyd



Puan Toplamı: 287
Durum: çevrimiçi
Celtics,Eddie House'la Anlaştı
NBA'in en önemli yıldızlarından Ray Allan ve Kevin Garnett'in gelişiyle yeniden yapılanma sürecine giren Boston Celtics, 1.5 milyon dolar karşılığında tecrübeli oyun kurucu Eddie House'la 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Salary cap'inde orta seviye kontrat önerebilecek kadar boşluğu bulunan Celtics'in, 29 yaşındaki oyun kurucuyla sözleşme imzaladıktan sonra transfer için harcayabileceği miktar 3.8 milyon dolara düşecek.

Önümüzdeki sezon oyun kurucu pozisyonunda büyük sıkıntı yaşayabileceği düşünülen Boston Celtics'in, geçtiğimiz sezon NBA Geliştirme Ligi takımlarından Los Angeles Defenders'ta forma giyen oyun kurucu Jackie Manuel'le de anlaştığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon New Jersey Nets formasıyla 56 normal sezon maçında görev yapan House, 8.4 sayı – 1.6 ribaunt ve 1.2 asist ortalamalarıyla oynadı. Serbest atış çizginden yüzde 91.7 ile şut kullanan tecrübeli oyuncu, 3 sayı çizgisinin gerisinden kullandığı toplam 175 şutun 75’ini sayıya çevirmeyi başardı.

Kolej kariyerini North Caroline’da tamamladıktan sonra geçtiğimiz sezon Los Angeles Defenders’a gelen Manuel ise, maç başına 9.5 sayı ve 3.8 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

Kaynak:www.ntvspor.net

Boston aldı başını gidiyor.Geçen sezonun Raptors'u gibi yeni bir kimlik arayışındalar.Bakalım Celtics'i bu sezon Playofflarda görebilecek miyiz?
EDIT:Hehe tabii akıllara şu da geliyor,Garnett takasıyla 5 oyuncusunu "aç kurtlara" veren Celtics,bu boşluğu nasıl dolduracak?

< Mesajı değiştiren Licyd -- 3/8/2007 12:55:46 PM >

(cevap olarak _GaMeTaLLiCA_)
Mesaj #: 70
RE: Nba Haberler - 3/8/2007 1:16:03 PM   
king görkem



Puan Toplamı: 11
katıldı: 3/7/2007
Durum: çevrimiçi
Celtics'i de gördük o adamlar varken.Yani herkes boşluğu nasıl doldurcaklar diyo.Zaten oralar hep boştu.8-9 yıldır ligin paspası .Artık dur demeleri lazım

< Mesajı değiştiren king görkem -- 3/8/2007 1:21:13 PM >


_____________________________

Some people feel the rain.Others just get wet.

(cevap olarak Licyd)
Mesaj #: 71
RE: Nba Haberler - 3/8/2007 6:45:32 PM   
Licyd



Puan Toplamı: 287
Durum: çevrimiçi
Hehe haklısın king görkem ama 82 maçı oynayabilmeleri için yine de adama ihtiyaçları olacak değil mi?

(cevap olarak king görkem)
Mesaj #: 72
RE: Nba Haberler - 3/8/2007 8:15:32 PM   
PaC

 


Puan Toplamı: 63
Durum: çevrimdışı
****a. Fizyonom'a gelen adamı da verseymiş bâri Celtics, 3 kişiyle çıkacaklar herhalde maçlara.

< Mesajı değiştiren PaC -- 3/8/2007 8:22:46 PM >

(cevap olarak Licyd)
Mesaj #: 73
RE: Nba Haberler - 3/8/2007 11:26:57 PM   
Licyd



Puan Toplamı: 287
Durum: çevrimiçi
Flip Saunders, Şans Eseri Kurtuldu

Detroit Pistons’ın antrenörü Flip Saunders’ın, geçtiğimiz günlerde köprünün çökmesi sonunda ve birçok kişinin ölümü ile sonuçlanan kazadan şans eseri kurtulduğu belirtildi.
Önceki gün Minneapolis ile St. Paul’u birbirine bağlayan köprünün çökerek üzerindeki araçların nehire uçması büyük bir faciaya neden olurken birçok kişi hayatını kaybetmişti.
Tecrübeli teknik adam daha önce Minnesota Timberwolves’da tam 10 sezon görev yaparken, 2005-06 sezonunda Detroit Pistons’ın başına geçti. Detroit Pistons’daki ilk sezonunda 64-18’lik derece ile antrenörlük kariyerinin en iyi dönemini geçiren Flip Saunders, geçen sezon (2006-07) 53-29’luk derece elde etti.
kaynak:www.basketbolseverler.com

< Mesajı değiştiren Licyd -- 3/8/2007 11:27:57 PM >

(cevap olarak PaC)
Mesaj #: 74
RE: Nba Haberler - 4/8/2007 12:04:04 AM   
Kimi

 


Puan Toplamı: 111
Nereden: İstanbul
Durum: çevrimiçi
2 yıldır NBA finaline çıkamamızın en büyük sebebi Flip.Yine de severim kendisini neyse ki bir şey olmamış.

_____________________________


(cevap olarak Licyd)
Mesaj #: 75
Sayfa:   <<   < Önceki  1 2 [3] 4 5   Sonraki >   >>
Tüm Forumlar >> [Forumlar] >> [Genel] >> Basketbol >> RE: Nba Haberler Sayfa: <<   < Önceki  1 2 [3] 4 5   Sonraki >   >>
Git: