Verdiğiniz cevapların bazı yerleri doğru olsa da tamamı doğru olan bir cevaba rastlamadığım için kimse puan alamadı. (halbuki oyundan da çözülebilen bir cevaptı) Neyse.. Sorunun cevabı Dunland insanları olacaktı. (ismi doğru yazmayana da puan yok :) ) Saruman tarafından kışkırtılan Dunland li insanlar Rohan lı insanları katil olarak görüyorlardı ve bu güne kadar onlara sürekli acı çektirdiklerini düşünüyorlardı. (tabii bunda Saruman ın büyülü sesinin büyük etkisi olduğunu unutmayın!)
Soru-28: (Bir küçük özet sorusu bu 2 puanlık. Bazı kişilerin gerçekten merak ettiği bir soru ayrıca.)
Bilbo Baggins, Cüce grubu ve Gandalf; Ejder Smaug u öldürmek için çıktıkları yolda, nasıl olmuştu da Baggins, gruptan ayrı düşüp, ardından yüzüğü bulmuştu?
(İpucu: Grubun Yağmurdan korunmak isteyipte girdiği mağara, kısmından başlayınız :) ve lütfen gereksiz ayrıntıya girmeyiniz. Küçük bir özet istiyorum yalnızca... Kitaptan kopya çekmek serbest olayı hatırlamak için

)
< Mesajı değiştiren mornieohtar -- 22/7/2007 7:33:28 PM >
_____________________________
A Eruchín,ú-dano i faelas a hyn an uben tanatha la fealas!!