BSHA'nın aylak yetkililerinden taze haberler;
Kirk_lee bilmemnesinin yani Gametallica nickli zât'ın nickinin çalıntı olduğunu, her yerde simsi kötüleyip msn'i kapattıktan sonra ilk iş olarak simsi açıp sevindirik olduğunu biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz bence, yalan yok.
Peki ya Necroth'un genç yaşta evlenip, çocuk sahibi olduğunu? Üstüne üstlük bunlar aynı kampüsteler şimdi. (oohhhaa bencede)
Ramzy'nin "Sago'cuyum ben sago'cu" diye triplerde bulunup akşam evde "St. anger" şarkısı ile 4 senelik saçlarını salladığını biliyor muydunuz?
_uTq_'nun popçu olduğunu; "o şimdi asker" şarkısıyla gaza geldiğini ve de en sevdiği şarkıcının Seda Sayan olduğunu biliyor muydunuz pekü?
BSHA'nın kesinlikle boş işlerle uğraştığını biliyordunuz ama, hadi başka bi zamana yine görüşürüz şekerler. :D
< Mesajı değiştiren PaC -- 20/4/2007 5:47:36 PM >
_____________________________
Namaste, thank you and good luck...