Attack on Titan 2 için aksiyon dolu bir video yayınlandı

Furkan Güler 1.02.2018 - 17:47
Yeni videoda Titan'ları kıyma yapıyoruz.

Attack on Titan markasına ait yaptığı ilk oyun ile ortaya kaliteli bir iş koyan Omega Force, devam oyunu için yeni bir video yayınladı. Koei Tecmo desteği ile birlikte geliştirilen oyuna ait yayınlanan yeni videonun her saniyesi aksiyon dolu. Dev Titan'ları kılıçtan geçirdiğimiz videoda ekip arkadaşlarımız ile anlaştığımız anlar eğlenceli gözüküyor. Ayrıca serinin anime dizisinden gördüğümüz hareketleri de oyuna ekleyen geliştiriciler, bu sayede oyunda estetik sahneler ile karşılaşmamızı sağlayacak.

Diğer bir yandan serisinin başrol karakteri olan Eren'in, Titan halinde savaş alanını dağıtması oyuncuya alternatif bir dövüş mekaniği vermiş. Ayrıca geliştiricinin açıkladığına göre Attack on Titan 2, önceki oyunun kaldığı yerden devam edecek ve anime/manga'da gerçekleşen olayları baz alarak ilerleyecek.

Attack on Titan 2'nin heyecan dolu videosu yayınlandı

30 adet oynanabilir karakterin olacağı belirtilen ikinci oyunu geliştiren Omega Force, aynı zamanda Dynasty Warriors 9 üzerinde de çalışıyor. Yeni Dynasty Warriors oyunu yeni nesil grafik motoru kullanan geliştiriciler, Attack on Titan 2'de eski grafik motorunu kullanması tercih etmişler. Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC için geliştirilen oyun, bakalım oyuncuları memnun edebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 08:13
Dizideki konuyu merak edenler için ilginç olabilir, konusunu çok merak ediyorum. Eren in eski evine gidebilmesi işlense iyi olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack on Titan 2 için aksiyon dolu bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir