Battlefield 5'in Yunanistan haritası duyuruldu: Marita!

Ahmet Özçilingir 9.06.2019 - 13:38
Yeni harita Temmuz ayında geliyor

EA Play etkinliğinde Battlefield 5'in yeni haritası tanıtıldı. Marita adlı Piyade Odaklı Harita Temmuz’da oyuna eklenecek. Marita için bir de tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Battlefield 5'in Yunanistan haritası duyuruldu: Marita!

EA Play etkinliğinde Battlefield 5'in yol haritası ve gelecek olan yeni içeriklerle ilgili de bilgi verildi. Özet olarak Battlefield 5'in yol haritası şöyle;

Al Sundan: Büyük Bir Yeni Haritada Çöl Savaşları: Yeni haritaları çok sevdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle, çok sayıda yeni savaş alanının sizi beklediğini duyurmaktan keyifliyiz. İlk durak: Kuzey Afrika çölü. Haziran’da çıkacak Al Sundan haritası, Under No Flag adlı tek oyunculu War Story’deki atmosferi temel alıyor. Topyekün çok oyunculu aksiyon için tasarlanan bu konum, uzun menzile, taşıt odaklı takım oyununa ve her menzilden çatışmalara odaklanıyor.

Marita: Piyade Odaklı Harita Temmuz’da Geliyor: Mercury haritasının yayınlanmasının ardından, Yunanistan Muharebesi, Marita ile devam edecek. Müttefik kuvvetlerin Mihver ordusuna karşı son bir savunma yaptığı bu haritanın eğimli dağ sırtlarında ve kasabanın dar sokaklarında konuşlanacaksınız. Piyade odaklı bir harita olan Marita’da dört asker sınıfı da sahneye çıkabilir. Tanklar ve uçaklar kenara çekilerek yerlerini kaldırım taşlı sokaklardaki yüksek tansiyonlu piyade çatışmalarına ve gizli saldırılara bırakacak.

Operation Underground: Yerin Altında Hızlı Aksiyon: Klasik Operation Métro haritasını sevenler bu yeni haritadan büyük keyif alacak: Operation Underground. Oyunseverlerin gözdesi olan bir Battlefield™ 3 haritasından esinlenilen bu harita, kıyasıya bir piyade odaklı aksiyona esneklik ve eğlenceli oynama yolları ekliyor. Şehrin sokaklarında, avlularda, plaza bölgesinde, hizmet tünellerinde, tren istasyonlarında ve diğer yerlerde savaşacağınız bu haritada birbirinden farklı alanlar olacak ve farklı oyun tarzları kullanılabilecek. Ekim’de çıkıyor.



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2019 20:33
Oyunu kaldırdım harita gelmeye başladı bu nasıl iş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2019 20:28
nerede deniz savaşları, arkadaş,tank savaşı diyosun 3 4 tane slot anca ayırmışsın,uçağı saymıyorum bile,nedir bu kıtlık anlamadım ki,yap şöyle güzel bir mod doya doya oynayalım.. oyun süreleri inanılmaz kısa 500 ticket nedir ya, bf4 3200 ticket hatırlarım ben..bu oyun olmadı arkadaş .....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2019 15:33
hariKa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5'in Yunanistan haritası duyuruldu: Marita!
İlginizi Çekebilir