Battlefront 2 için şahane bir live action video geldi

Furkan Güler 14.11.2017 - 09:35
PlayStation 4 kanadından gelen yeni video oldukça hoş olmuş.

Star Wars: Battlefront 2 için yayınlanan fragmanlar bizi oyun için her geçen gün daha fazla heyecanlandırıyor. Yayınlanan yeni Rekabet isimli fragmanda birbirine düşman iki tarafın kıyasıya mücadelesine tanık olabiliyoruz. Şahsen oyun için oldukça fazla heyecanlı olsam da, EA Games'in yaptığı mikro ödeme odaklı açıklamalar muhtemelen oyunu satın almama engel olacak. Umarız çıkışına çok az bir zaman kala EA Games yetkilileri, Star Wars: Battlefront 2 için planladıkları mikro ödeme sisteminden vazgeçerler.

Eski oyundan oyundan farklı olarak senaryo moduna sahip olacak olan Star Wars: Battlefront 2, bize Star Wars: Episode VI Return of the Jedi ve Star Wars: Episode VII The Force Awakens arasında geçen hikayeyi anlatacak. Kontrol edeceğimiz karakterin adı ise Iden Versio olarak seçilmiş. İmparatorluğun en iyi askerlerden oluşan Inferno Squad'ın komutanı olan Versio, İmparator'un Death Star 2'de ölümünden sonraki son emrini yerine getirmeye çalışacak.

İsyancıların Endor'daki zaferinden sonra İmparatorluğun yıkılışını ve belkide nasıl The First Order haline geleceğini anlatacak olan oyunda kahramanımız ekibinden geri kalanlar ile Rebellion'ı yok etmeye çalışacak. İkonik Star Wars mekanları ve karakterleri ile karşılaşacağımız hikaye sırasında İmparator'un intikamını almaya çalışacağız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefront 2 için şahane bir live action video geldi
İlginizi Çekebilir