Bayonetta 2'nin Switch versiyonunda Switch'in ana mekanikleri var

Mehmet Atilla Turan 9.01.2018 - 20:34
Switch versiyonu denemeye değer olacak.
Game Awards'da duyurulan Bayonetta 3, serinin hayranlarını sevindirmişti. Geçtiğimiz sene, Sega'nın PC platformuna el atmasıyla Bayonetta, Steam'e getirilmişti. Bu sayede Bayonetta'nın yayılan ünü, diğer oyunculara geçmişti. Şu sıralar Bayonetta 2'nin Nintendo Switch portu üstünde çalışan Sega ve Platinum Games, Switch'teki anahtar özelliklerin oyunu etkileyeceğini belirtti.

Dokunmatik kontrol etme ve amibo desteği bunlardan birkaçı

Bayonetta 2'nin Switch versiyonu, Wii U'da kullanılan ana oyundan alınacak ve Switch versiyonunda üç ana mekanik bulunacak. Bunlardan ilki, amibo desteği olacak. Amibo'ların bulunması, Bayonetta'nın farklı kostümler giyeceğinin belirtisi. Belirli amibolara sahip olanların sadece kodu okutması gerekirken, sahip olmayanlar ise oyun içinde kazandıkları ödüller ile özel kostümleri açabilecek. Her ne kadar resmi olsa da, hangi amiboların ve kostümlerin olacağı açıklanmış değil.

Diğer özelliklerden diğeri ise Nintendo Switch'te bulunan dokunmatik ekran kullanılması olacak. Yapımcı Platinum Games, aynı zamanda Bayonetta 2 için "Tag Climax" adında özel bir kooperatif mod üzerinde çalıştığını belirtti. Bayonetta 2, 16 Şubat 2018 tarihinde Nintendo Switch'e özel olarak tekrar piyasaya sunulacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 10.01.2018 08:32
Ön siparişi verdik gelsinde oynayak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta 2'nin Switch uyarlaması değişik ögeler getiriliyor
İlginizi Çekebilir