Belle and Sebastian, davulcularını markette unuttu

Mehmet Atilla Turan 16.08.2017 - 12:02
Müzik ekipmanı anlaşılır da, gruptan birini unutmak biraz abartı değil mi?
Köklü bir rock/alternatif rock grubu olan Belle and Sebastian, Amerika Birleşik Devleti'nin kuzeyinde geçen turneleri sırasında davulcularını Walmart adlı büyük market zincirinde unuttu. Bunu farkeden grubun gitaristi Stuart Murdoch, Twitter'da bir post yayınladı: "Hay aksi, Richard'ı markette unuttuk. Birisi bize yardım edip onu St. Paul Minnesota taraflarına getirebilir mi?"

Tabii bunu başta şaka zanneden hayranlar, garip bir şekilde dalga geçmeye başladı. Fakat durumun gerçekliğini öğrendikten sonra market zinciri aranmaya başladı. Bulunduğunda elinde ne telefon ne de kimlik bulunan Richard Colburn, saatlerce markette oturduğunu ve hiç kimsenin geri gelmeyeceğini düşündüğünü söyledi. Ertesi gün bir hayran tarafından bulunan Colburn, uçakla Minnesota'ya gönderildi. Stuart Murdoch ise hayranlarını meraktan çatlamaması için tekrar bir Tweet yayınladı: "Richard'ı bulduk, merak etmeyin. Pijamaları ile uçağa bindi ve geliyor."

Belle and Sebastian, şu aralar sürekli yeni albümler çıkarıyor ve turnelerde. Bu yıl sonuna kadar devam edecek olan turnelerle beraber Belle and Sebastian'ın yeni bir albüm çıkarması da bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Belle and Sebastian, davulcularını markette unuttu
İlginizi Çekebilir