Biomutant için 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Furkan Güler 24.08.2017 - 10:51
Yeni RYO/aksiyon oyunumuz Biomutant'ın oynanış dinamikleri fena durmuyor.
Gamescom 2017 fuarında tanıtılan THQ Nordic'in gizli projesi Biomutant, sahip olduğu aksiyon ve RYO öğeleri sayesinde oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. Gamescom fuarında oynanabilir bir demosu bulunan oyunun, fuarda oynatılan demosuna ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Açık dünya öğesinin yanında kıyamet sonrası bir evren ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Biomutant'ı geliştiren ekip, eski Just Cause ve Mad Max oyunlarını geliştiren kişilerden oluşuyor. THQ Nordic'in kurduğu Experiment 101 adını alan geliştirici ekibe dağımtıcılar oldukça fazla güveniyor.


Oynanış videosuna baktığımızda karakterimizin her yönünü özelleştirebileceğimizi görebiliyoruz. Karakterimizin detaylı özelliklerini görebileceğimiz ekranda, ana karakterin rengini bile değiştirebiliyoruz. Videoda yapılan ilk bölüm sonu canavarı dövüşünü ise oyun için yayınlanan CGI fragmanda görmüştük. Oynanış dinamikleri anlamında başarılı gözüken oyunun yakın dövüşlerinde farklı kombolar yapabiliyoruz. Crafting öğeleri de bulunan Biomutant, muhtemelen oyuncularına uzun ve keyifli saatler yaşatacaktır. Bölüm tasarımlarının genellikle kapalı alanlardan oluştuğu oyuna ait yayınlanan videoda açık dünyaya ait pek fazla görüntü göremiyoruz.

Yeni oyun, 2018 yılında PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 12:12
Keşke hızlı koşarken yerde yürüseydi yürüme animasyonları kötü ve bu hayvan rakun nerdeyse her yere tırmanır tırmanma mekanikleri inş vardır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 11:40
Oynanır bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant için 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir