Yeni Bloodstained oyunu birkaç hafta içerisinde satışa sunulacak

Mehmet Atilla Turan 14.05.2018 - 21:19
NES'teki Castlevania havasını burada solumak mümkün.

Konami'nin "değerli" ve "çok önemsediği" seri olan Castlevania, şu sıralar bir hayli durgun. Uzun süredir kimsenin dikkatini çeken bir yapımla çıkmayan Konami'nin şu durumda Castlevania'yı umursadığı bile pek düşünülmüyor. Tabii durum böyle olunca tek seçenekleriniz eski oyunlara göz atmak oluyor. Yakın zamanda çıkacak Bloodstained: Curse of the Moon, Metroidvania türünü seviyorsanız dikkatinizi çekebilir.

Simon, ama dört tane!

Klasik Castlevania'da sadece kırbaç ve özel atış silahlarımızı bulunuyordu ve bazı zorluklar karşısında oyuna tekrar başlamamız gerekiyordu. Fakat Inti Creates adlı yapımcı, çıkaracakları ikinci Bloodstained oyunu ile eski oyuncuların dikkatini, hem de Konami'nin şu an yapamadığını yapıyor. Bloodstained: Curse of the Moon, yakın zamanda çıkacak, 8bit grafiklere sahip hakiki bir retro oyun. NES'te oynadığımız Castlevania II ile aynı grafiklere sahip olan yapım, bunla beraber kalmıyor ve bize dört tane ayrı karakter sunuyor. Bu karakterler arasında kolayca geçiş yapabiliyor ve duruma göre istenilen karakteri kullanabiliyoruz. Bize göre ise bu oyun gerçekten Metroidvania türünü tekrardan kurtarabilecek yapımlardan biri olarak görünüyor.

24 Mayıs tarihinde Kickstarter'da oyunun yapımına yardım edenler için kodlar dağıtılmaya başlanacak. Eğer oyun hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Steam sayfasına buradan ulaşabilir ya da Inti Creates'in yayınladığı oyun içi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bloodstained: Curse of the Moon PS4, Nintendo Switch, Xbox One, Nintendo 3DS, PSVita ve PC için yakında satışa sunulacak.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodstained: Curse of the Moon yakında satışa sunulacak
İlginizi Çekebilir