Bloodstained: Ritual of the Night için bir video yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 2.07.2018 - 23:28
Oyunu destekleyenler için ise bir sürpriz var.

Nintendo Entertainment System'de başlayan Castlevania efsanesi, günümüzde neredeyse kaybolacak duruma gelmiş bulunuyor. Bunun farkında olan çoğu yapımcı stüdyo, şu ana kadar Castlevania temasına ve oynanışına benzeyen yeni yapımlarını öne sürdü ve halen sürmeye de devam ediyorlar, fakat içlerinden en fazla çıkanı şimdilik Bloodstained gibi görünüyor. Serinin yeni oyunu Ritual of the Night, üç sene önce E3'te Metroidvania türünü sevenler için tanıtılmıştı, beklenmeyen bir şekilde ise oyun aniden kayıplara karışmıştı.

Yapımcı ArtPlay sonunda geri döndü.

Ritual of the Night, belirttiğimiz gibi serini yeni oyunu olacak. Bir önceki yapım, Curse of the Moon, 2 boyutlu türde olduğu için oyuncular tarafından daha fazla tutulmuştu. Yeni yapımın 3 boyutlu ve poligonal olmasından dolayı serinin hayranları oyuna garip bir gözle bakıyor. Yine de, ArtPlay'in sonunda Ritual of the Night için yayınladığı yeni fragman, çoğu bekleyen oyuncunun merakını ortadan kaldırmış bulunuyor. Yayınlanan fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.


ArtPlay, aynı zamanda Ritual of the Night'ı zamanında internet üzerinden destekleyen oyuncuları için bir sürpriz yaptı ve demo versiyonunu açığa çıkardı. Bloodstained serisi için İşler her ne kadar iyi gözükse de, Ritual of the Night'ın ne zaman geleceği halen gizemini koruyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodstained: Ritual of the Night'ın oyun içi videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir