Borderlands 3 ve yeni Brother in Arms hakkında açıklama geldi

Ersin Kılıç 6.03.2019 - 10:17
Oyun ne zaman duyurulacak?

Borderlands 3 duyurusu için Gearbox kanadından yeni bir açıklama daha geldi. Bildiğiniz gibi oyunun duyuru haberleri tam anlamıyla bir yılan hikayesine dönüşmüş durumda. Belli aralıklar ile Borderlands 3'ün çok yakında duyurulacağına dair haberler ve dedikodular ile karşılaşıyoruz. İşte bu dedikodulara cevap Gearbox CEO'su Randy Pitchford'dan geldi.

Gearbox'tan Borderlands 3 duyurusu hakkında açıklama geldi

Dönem dönem Twitter'dan gelen sorulara cevap veren Pitchford, ard arda Borderlands 3 ile ilgili gelen bazı soruları da cevaplamış. Öncelikle Borderlands 3 ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Pitchford isim vermese de "Bazı oyunları geliştirdiğimiz bir sır değil ve bu oyunlar arasında Borderlands markası da bulunuyor. Diğer insanların endişelerini kontrol edemem ama oyunun hazır olduğunda duyurulacağını söyleyebilirim" sözlerini sarf etmiş.

Borderlands 3 dışında uzun süredir beklenen Brother in Arms ile ilgili bir soruya da cevap veren Pitchford "Brother in Arms ile ilgili bazı çalışmalarımız var fakat henüz duyurulmaya hazır değiller" açıklamasında bulunmuş.

Pitchford'un da dediği gibi firma şu anda her iki oyun üzerinde de çalışıyor. Fakat bu oyunların resmiyet kazanması için anlaşılan bir süre daha beklememiz gerekmekte.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2019 21:31
Ya yeter ya. Brothers İn Arms çıksın artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Borderlands 3 ve yeni Brother in Arms hakkında açıklama geldi
İlginizi Çekebilir