Cliff Bleszinki'nin sahip olduğu Boss Key Productions kapatıldı

Mehmet Atilla Turan 15.05.2018 - 10:13
Radical Heights yine de çevrim içi kalmaya devam edecek.

Dün akşam saatlerinde Twitter'dan bir gönderi paylaşan Cliff Bleszinki, Boss Key Productions'u tamamen kapandığını belirtti. Kapatılma nedenleri arasında LawBreakers'ın tamamen bir başarısızlık abidesi olduğunu ve Radical Heights'ın, Battle Royale türüne bir hayli geç girdiğinden dolayı oyuncu çekmediğini belirtti. Cliff Bleszinki, yine de Radical Heights'a ait sunucuların aktif olacağını ve oyuncuların sıkıntısız bir şekilde oynayabileceğini belirtti.

Cliff B.'nin savaşı birkaç aydır sürüyordu

Bir nevi kıskanç olan Cliff B., çoğu büyük yapımcının yaptığı şeyleri yapıp kendi yapımlarına da oyuncu çekmeyi planlıyordu. Geçtiğimiz senelerde çıkan LawBreakers, Overwatch'tan esinlenmişti ve yeni bir mekanik olarak sıfır yer çekimini eklemişti. LawBreakers'dan bir hayli umutlu olan Cliff B.'nin tahminleri ne yazık ki ters düştü ve BattleBorn ile aynı kaderi yaşadı. Şimdiki trend olan Battle Royale oyunlarında kendi isminin de olmasını isteyen Cliff B., yakın zaman içerisinde Radical Heights adında yeni bir oyun geliştirmiş ve en azından popüler türe ayak uydurmaya çalışmıştı. İkinci kez başarısız olan Cliff B., sonunda Boss Key Productions'ı kapattığını belirtti.


Radical Heights'a ait sunucular açık kalacak, fakat oyunun güncellenip güncellenmeyeceği ise belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2018 15:26
Radical Heights'a güzel oyun diyenin beyni yoktur net. Adamlar bildiğiniz ue4 den duvar falan alıp ev yapmışlar kaplamaya üşenmişler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Boss Key Productions, başarısızlıklardan sonra kapatıldı
İlginizi Çekebilir