Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4 mü olacak?

Furkan Güler 9.02.2018 - 09:57
Günümüzde geçen bir Call of Duty isteyen var mı?

Günümüz video oyun dünyasının en çok satan ve bilinen FPS oyun serisi olan Call of Duty'den yeni bilgiler geldi. Son olarak İkinci Dünya Savaşı temasını işleyen serinin yeni oyununu Treyarch yapacak. Activision tarafından açıklanan bu bilgi seriyi seven oyuncuları heyecanlandırdı. Çünkü hepimizin bildiği gibi Treyarch, yıllar içerisinde en çok satan ve en başarılı olan Call of Duty oyunları ile oyuncuların karşısına çıktı. Vakti zamanında ilk Modern Warfare projesinde de yer alan ekip, FPS mekanikleri ve sinematik oynanışı bir araya getirerek o dönemde oyuncuların ağzını açık bırakacak bir deneyim sunmuştu.

Yeni Call of Duty oyununu Treyarch geliştirecek

Sonrasında Black Ops serisini ortaya koyan ekip, bu sefer ne ile karşımıza çıkacak merak ediyoruz. İkinci Dünya Savaşı temasını işlemesine rağmen pek başarılı bir projeye imza atamayan Sledgehammer Games'in ardından umarız kendileri ayakları yere sağlam basan bir oyun ile gelir. Diğer bir yandan gelecek temalı savaş atmosferine herhangi bir şekilde ilişmeyen ekip, belki de seriyi tekrar geleceğe götürecektir. Sona geldiğimizde tecrübeli ekipten günümüzde geçen yeni bir Black Ops veya Modern Warfare görmek oldukça hoş olacaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2018 12:42
Ww2 hikaye modunu daha oynamadım.beni ilgilendiren multi kısmı.Bence gayetde başarılılar.Cod ların hepsini oynamış biri olarak şuanki oyun hepsini tokatlar.Satış rakamlarınıda göz ardı etmeyin.treyarchı övücez diye sledgehammerıda gömmenize hiç gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2018 13:32
"Pek başarılı bir projeye imza atamayan" derken ? Kime göre ? Neye göre ? Adamlar tarihlerindeki satış rekorunu kırdılar. En çok satan CoD oldu. Oyuncu kesimi tarafından da beğenildi. Son yıllarda çıkan sağlam bir CoD oyunu. Ee nerede "pek başarılı" değiller anlamadım.
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2018 14:06
17:15'te yazan arkadaş Modern Warfare ve Black Ops serilerini baştan sona bir bitir,soğuk savaş,2.dünya savaşı,modern savaş ve günümüz savaşı her türlü hikayeyi gayet güzel işlediler.Seç beğen oyna.Oyun her sene en çok satan olma rekorunu kırıyor.Ve bu gidişle de hiçkimse durduramayacak hhhhhhhh :))
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2018 17:15
Hikaye açısından başarılı bir oyun değil. Satmasının asıl sebebi 2. DS'da geçmesi. Ayriyeten artık sinematik aksiyon olayını değiştirmeleri gerekiyor kanımca. Yeni bir hikaye anlatım şekli görmek gerçekten hoş olurdu...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 9.02.2018 15:55
Infinity Ward, Treyarch, Aspyr Media, Raven Software, N-Space İlk CoD oyunun geliştiricileri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4 mü olacak?
İlginizi Çekebilir