Call of Duty: WWII yönetmenleri, Sledgehammer'dan ayrıldılar

Furkan Güler 21.02.2018 - 17:09
Tecrübeli geliştiricilerden radikal karar.

İkinci Dünya Savaşı'na geri dönen Call of Duty serisi, hayranlarını en sonunda memnun etmeyi başardı. Seriyi köklerine döndüren oyunun yapımcı firması Sledgehammer'da ise ayrılık rüzgarları esiyor. Call of Duty: WWII oyununun yönetmenleri olan Michael Condrey ve Glen Schofield, Kotaku'nun ortaya çıkardığı bilgiye göre yapımcı stüdyodan ayrılmış durumda. Diğer bir yandan Sledgehammer'ın yöneticilik pozisyonuna ise Aaron Halon getirildi.

Call of Duty: WWII yönetmenleri, kendi stüdyolarını kuruyorlar

Söylenenlere göre tecrübeli iki isim kendi stüdyolarını kuracaklar. Ayrıca stüdyonun geliştirdiği oyunları ise yine Activision dağıtabilir. Bu arada Michael Condrey ve Glen Schofield'ın bir dönem kapatılan stüdyo Visceral Games'te çalıştıklarını belirtelim. İkili daha sonrasında ise aynı anda Sledgehammer Studios'a geçerek Call of Duty markasına yön verdiler. Kendilerinin kuracağı stüdyonun ise nasıl oyunlar geliştireceğini merak ediyoruz.

Daha öncesinde ise Call of Duty markasının önemli geliştiricilerinden olan Jason West ve Vince Zampella da Activision çatısı altından ayrılarak Respawn Entertainment'ı kurmuşlardı. Titanfall gibi önemli bir seriyi hayata geçiren Zampella ve ekibi, Michael Condrey ve Glen Schofield'a da ilham olmuş diyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 22.02.2018 09:08
west ve zampella cıgır acan bi oyun yapmışlardi. bu iki şaklaban ise tam tersi . iyi olmus .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII yönetmenleri, Sledgehammer'dan ayrıldılar
İlginizi Çekebilir