Campo Santo halen tek başına bir bağımsız stüdyo olarak bulunuyor

Mehmet Atilla Turan 10.05.2018 - 21:54
Campo Santo halen kendi yapımları üzerinde devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Firewatch'ın yapımcısı Campo Santo'nun Valve'e katıldığından bahsetmiştik. Tabii bu durum herkeste "Valve yeni bir oyun üzerinde çalışıyor." etkisi yaratmıştı. Bu durum aynı zamanda Campo Santo'dan yeni bir oyun çıkmayacağının düşüncelerini de yaymıştı. Fakat Campo Santo'dan yayınlanan bilgiye göre yeni oyunları üzerinde çalıştıkları bilgisi geldi.

Unity üzerinde çalışmaya devam...

Her ne kadar Valve'in alt yapısına eklense de Campo Santo, Unity üzerinde yoğunlaşmaya devam edecek. Beklendiği gibi yeni oyunları The Valley of Gods da Unity bazlı olarak çıkacak. Rock, Paper, Shotgun ile yapılan ropörtajda stüdyonun hem Unity'e kolayca ulaşabildiği ve alternatif seçenekleri olarak Source Engine'e sorunsuz bir şekilde ulaşabildikleri belirtildi. Yani stüdyo istediği iki oyun motorundan birisini kullanabilecek.

Sadece materyal ve oyun motoru olmamakla beraber Valve çalışanlarında yardım da alacaklar, bu sayede çıkaracakları oyun, bu konu hakkında bilgili olanlar ile beraber bir adım daha kaliteli. ve oyunculara kolayca alışılabilecek yapımlar sunulacak. Yapımcı Campo Santo'nun Valve'e hangi konuda yardım edeceği ise halen gizemini korumaya devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Campo Santo halen tam olarak Valve'e bağlanmış bulunmuyor
İlginizi Çekebilir