Castlevania animasyon serisinin yeni sezon fragmanı geldi

Furkan Güler 30.07.2018 - 13:40
Çizimler ve animasyonlar harika.

Oyundan uyarlanan ilk sezonuyla zaman zaman eleştiriler alsa da genel olarak izleyicilerin beğenisini kazanmış olan, Netflix'in animasyon serisi Caslevania'nın ikinci sezonu için fragman yayınlandı. Konami'nin sevilen oyun serisinden uyarlanan Netflix'in Castlevania animasyon serisinde işlerin artık yavaş yavaş çığırından çıktığına şahit olacağız.

Castlevania dizisinin ikinci sezon fragmanı

Tüm bunların yanında geride bıraktığımız günlerde düzenlenen Anime Expo etkinliği sırasında Netflix'in Castlevania animasyon serisinin ikinci sezonunun çıkış tarihininde açıklandığını belirtelim. Sevilen animasyon serisi 26 Ekim tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz aylarda Castlevania'nın animasyon uyarlamasında Trevor Belmont'u seslendiren Richard Armitage, dizinin 2. sezonu daha yayınlanmadan üçüncü sezon için çalışmaya başladıklarını açıklamıştı.

Bilmeyenler için belirtelim, Castlevania animasyon serisinin ilk sezonu Temmuz 2017'de izleyiciler ile buluşmuştu. Dört bölümde oluşan ilk sezon kısa olması yönü ile eleştirilse de genel olarak seyircilerin beğenisini de kazanmıştı. İlk sezonun finali ikinci sezonun da olacağını işaret eder şekilde bitmişti. Netflix'in Castlevania uyarlamasının ikinci sezonu sekiz bölümden oluşacak. Üçüncü sezon ile ilgili ise henüz resmi bir doğrulama haberi gelmedi. Bakalım Netflix'in Castlevania animasyon serisinin 2. sezonu izleyicilerin beğenisini kazanacak mı?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Castlevania animasyon serisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir