Catherine oyunu yeni nesil konsollar için tekrar geri dönüyor

Furkan Güler 19.12.2017 - 15:30
Sevilen oyun yeniden konsollara geliyor.

Catherine ile beraber hikaye anlatımı açısından oldukça farklı bir yapımla karşımıza çıkan Atlus, Catherine'i yenilenmiş bir şekilde yeni nesil konsollara getiriyor. Portlama işlemini Studio Zero'ya emanet eden geliştirici ekip, Catherine: Full Body adını altında oyuna yeni ara sahneler, yeni içerikler ve üçüncü bir Catherine'i oyuna ekleyecek. Persona 5'in yönetmenliğini yapan Katsura Hashino'yu proje başına geçiren ekip, bakalım sevilen oyunun yeni halini oyuncuların karşısına nasıl çıkartacak?

Catherine, yeniden karşımıza çıkıyor

Oynanış anlamında pek fazla yenilik sunmaya Catherine'de kabusların arasında kaybolup, ilgi çekici bir anlatım tarzına sahip hikaye ile karşılaşmıştık. Bulmacalara dayalı oynanış mekanikleri ile seçimler yaptığımız oyun, belli bir kesim oyuncunun oldukça hoşuna gitmişti. Nişanlımızı aldattığınız oyunun hikayesinde ana karakterimiz olan Vincent'in kabuslarının sürrealitesinde kaybolacağınızın garantisini verebilirim.

Son olarak Catherine'in devam oyununu bekleyen oyuncular için kötü bir haberimiz daha var. Atlus, geride bıraktığımız senelerde Catherine için herhangi bir devam oyunu düşünmediklerini ve projenin tek bir oyunluk proje olduğunu belirtmişti. Yani yeni bir Catherine oyununun gelme olasılığı şu anda yok. Ayrıca oyun PlayStation 4 platformunun yanında PS Vita için de çıkacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akira
Akira 1.01.2018 16:57
Sevindirici
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 19:08
Benimkini kaldırdım oynamayı bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 15:58
güzel haber hep oynamak istemişimdir ps3 üm yoktu artık ps4'te oynarız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Catherine: Full Body duyuruldu
İlginizi Çekebilir