Chelsea'nin kalecisi Fortnite işlemeli eldiven kullanmaya başladı

Furkan Güler 11.05.2018 - 13:51
Chelsea kalecisi Thibaut Courtois, sıkı bir Fortnite oyuncusu çıktı.

Dünyanın en büyük futbol kulüplerinden bir tanesi olan Chelsea'nin kalecisi, tam bir Fortnite hayranı çıktı. Daha öncesinde ünlü yayıncı Ninja sayesinde Drake'in sıkı bir Fortnite hayranı olduğunu öğrenmiştik. Şimdi ise başka bir ünlü daha Fortnite'a hayran çıktı. 26 yaşındaki yetenekli kaleci Thibaut Courtis'in antrenman sırasında giydiği eldivenler, kalecinin oyunlar ile alakalı olan takipçilerini heyecanlandırdı. Çünkü kaleci eldiveninin üstünde olan Fortnite göndermesi, kalecinin video oyunlar ile bayağı bir ilgili olduğunu gösteriyor. Fortnite'ta yer alan John Wick kostümünü eldiveninin üzerine işlettiren (veya direkt eldiveni o şekilde de almış olabilir) kaleciden sonra bakalım daha kaç ünlü Fortnite hayranı çıkacak.

Chelsea kalecisi, tam bir Fortnite hayranı çıktı

Chelsea'nin kalecisi Fortnite işlemeli kaleci eldiveni kullanıyor

Diğer bir yandan ülkemizde de eski futbolcu Serhat Akın'ın da bu tarz oyunları canlı yayınlarda oynadığını belirtelim. Özellikle League of Legends oynayan Serhat Akın, Battle Royale türüne de ilgisi olduğunu belirtmişti. Fakat günün sonunda Courtis'in, Fortnite'tan bir karakteri kaleci eldiveninin üzerine koyacak kadar sevmesi, oldukça ilgi çekici olmuş.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 14:07
fortniteninde iyice suyunu çıkardılar ne var bu oyunda ? arcada shooter altı üstü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 14:01
FIFA 15'ten beri gıcığım la bu adama. %100'lük sallıyorum kaleye illa ki 1-2 sini tutuyordu terbiyesiz.. Belçika maçlarında Chelsea maçlarında tiribe giriyordum durduk yere :D Sonra kariyerde gitti Barça aldı.. Varsın si düşünün olanları :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chelsea'nin kalecisi Fortnite işlemeli kaleci eldiveni kullanıyor
İlginizi Çekebilir