Code Vein için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Hakan Hervenik 18.12.2017 - 16:30
Oyun başarılı görünüyor.

Bandai Namco, Code Vein isimli oyunu için yeni bir video yayınladı. Yayınlanan bu videoda oyunda bulunana karakterlere, çevreye ve dövüş mekaniklerine kısaca göz atabiliyoruz. Third person bir aksiyon RPG oyunu olan Code Vein, Souls tipi oynanışı ile oyuncuların dikkatini uzun bir süredir çekmekte.

Code Vein için yeni oynanış videosu yayınlandı

Revenant isimli karakterler ile oynadığımız oyunda farklı özellikler barındırıyoruz. Vampir türü bir varlık olan Revenantlar, Blood Veils isimli özelliklerini kullanarak rakiplerinden can alabiliyor. Aldığımız canın yanı sıra Ichor isimli bir madde biriktirerek güçlü saldırılar gerçekleştirebiliyor. Yeni Ivy Blood Veil, seri saldırılar gerçekleştirebiliyor ve yerden diken tarzı maddeler çıkartarak rakibe hasar verebiliyor. Oyun için duyurulan diğer Blood Veiller ise Hounds, Ogre ve Stinger. Bunların her birinin kendine özel saldırı türü ve mesafesi bulunmakta. Oyuncular da bu Blood Veiller arasında oyun içerisinde değişiklik yapabiliyor. Yani, etrafınızdaki düşmanların durumuna göre saldırı tarzınızı değiştirebilirsiniz.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Code Vein, başarılı grafiklere sahip. Anime tarzı bir oynanışa ve ara sahnelere sahip olan Code Vein'in 2018'de çıkması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Akira
Akira 1.01.2018 16:58
Tokyo Ghoul+Dark Souls+Fate
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 19.12.2017 16:59
oyun çok güzel dinamik ve mekanikleri sahip olacak olabilir ama izlediğim frangmalar kadarı ile atmosferi hiç ama hiç etkilemedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2017 12:50
Görünüş olarak çok hoşuma gidiyor ama nedense berbat bir yapım olacak gibi hissediyorum. Umarım olmaz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Code Vein için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir