Ödüllü Warface turnuvası

Furkan Sakoğlu 21.11.2017 - 13:18
Hem de 5.000 TL değerinde ödüller ile!

Crytek tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en iyi ücretsiz F2P FPS oyunlarından biri olan Warface, Türkiye'de Crytek Türkiye ofisi tarafından geliştirilmeye ve yenilikler kazanmaya devam ediyor. Sunduğu gerçekçi grafikler ve başarılı oyun mekaniklerinin yanında, ücretsiz olmasına rağmen P2W içeriklere sahip olmaması ile oyuncuların takdirini kazanan Warface, sürekli olarak güncelleniyor. Bugün ise Crytek Türkiye ofisi Warface için yeni bir turnuva duyurusu yaptı. İstanbul'da gerçekleştirilecek olan turnuvanın kazananlarına da binlerce TL'lik ödüller dağıtılacak. Turnuva ile ilgili olarak Crytek Türkiye ofisinin mesajını ve turnuva bilgilerini aşağıdan inceleyebilir, turnuva kaydı için ilgili forum linkine şuradan ulaşabilirsiniz:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun bir süredir sizlerle bir araya gelmenin planlarını yapıyorduk. Yapacağımız bu buluşma içeriğinde hem turnuva hem de sohbet olması adına 5.000TL değerinde bir turnuva düzenlemeye karar verdik. Ayrıca düzenleyeceğimiz bu buluşmada mangal partisi yaparak sohbetin dibine vuracağız :) 

Zocco's İnternet kafede düzenliyor olacağımız klan turnuvası ve topluluk buluşmasında gönül isterdi ki her başvuru yapan takımları turnuva dahil edelim fakat turnuva alanını düşündüğümüzde bu maalesef pek mümkün değil. Bu yüzden başvuru tarihinin sona ermesiyle birlikte 29 Kasım 2017 tarihinde canlı yayında yapacağımız kura çekimi ile birlikte 10 klan bu turnuvaya katılım sağlayacak. Ek olarak 1 klanı da yedek olarak çekeceğiz. Turnuva boyunca karşılaşma maçları Twitch kanalımızdan canlı olarak verilecektir.

Crytek Türkiye'den Mangallı Warface turnuvası

Mekan ve tarih bilgileri;

Zocco's İnternet Cafe (Çekmeköy)

Adres: Meclis Mah Aşkın Sok Karadaglı Plaza Kat 4 Çekmeköy/İstanbul

Tarih: 03/12/2017

Saat: 11:00

Ulaşım:

Avrupa yakasından gelecek oyuncularımız Mecidiyeköy'den geçen 522 ALEMDAĞ - ÇIKSALIN İETT otobüsüne binerek Zocco's İnternet Kafe önündeki durakta inebilirler.

Crytek Türkiye'den Mangallı Warface turnuvası

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 16:06
Yemezlerrrrrrr.Veceteryanız biz gardaş o bakından yani. :D
Şaka maka bu Crytek'in düzlüğe çıkmasını canı gönülden bekliyorum.Bunu da yapabilecekleri tek oyun Crysis 4'tür ,bana göre.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2017 13:49
çok geç haberimiz oldu 3 ay önceden olsaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crytek Türkiye'den Mangallı Warface turnuvası
İlginizi Çekebilir