Dark Age of Camelot'un yeni projesi yapımcıları tarafından yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 28.12.2017 - 21:30
Efsaneler asla unutulmaz sözünün kanıtı.

Görünüşe göre MMO'lar, uzun yıllar boyunca ayakta kalmayı başaran nadir oyun türlerinden biri. 2001 senesinde piyasaya sürülen Dark Age of Camelot ise bahsedilen durumda. EA her ne kadar yapımcı şirketi Mythic Entertainment'i kapatsa da, Dark Age of Camelot'un hayatı halen sürdürülüyor.

Tazeleme bir yana, oyuncu çekmek de önemli

Free-to-Play olarak bilinmesine rağmen Dark Age of Camelot, diğer MMO'lar gibi bir bölüme kadar ücretsiz. Fakat yakın zamanda eklenmesi planlanan "Endless Quest" adlı ücretsiz bölümler, yeni başlayanlar için açık olacak ve bir seviye limitine sahip olmayacak. 50. seviyeye kadar sorunsuz bir şekilde oynayabilecek olan oyuncular, 50. seviyeden sonra belirli mekanikleri ve gerekli takas işlemlerini yapmaları için Dark Age of Camelot'u satın almak zorunda. Kağıt üstünde mantıklı gelse de yapımcı John Tornhill, bu proje üzerinde çalışılması gereken önemli noktaları belirtti.

"Kimse, hangi sunucunun alternatif olacağını bilmiyor, bilinse de sunucuyu sorunsuz bir şekilde yaratabiliriz. Fakat sunucunun sağlığı ve yeni gelen oyuncuların davranışları hakkında bilgimiz yok." diyen John Tornhill, Endless Quest'i 2018 yılının sonbahar döneminde çıkarmayı planlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Age of Camelot'un yeni F2P modu açığa çıktı
İlginizi Çekebilir