Dark Souls'un Remastered'ı gelene kadar oyalanacak bir mod yapıldı

Mehmet Atilla Turan 31.01.2018 - 14:41
Dark Soulds Overhaul, Remastered'ın yerini tutabilecek mi?

Dark Souls, hali hazırda popüler ve halen sıklıkla oynanmaya devam eden bir seri. From Software, bu ünün ve popülerliğin devamını ise Dark Souls'un remastered versiyonu ile devam ettirmeyi planlıyor, aynı zamanda oyunun Nintendo Switch uyarlaması da yapımcılar tarafından doğrulanınca herkesin keyfi yerinde. Fakat biraz sabırsız olan oyun topluluğu, Dark Souls Remastered gelene kadar sahip oldukları boş zamanı güzel bir şekilde kullanıyorlar.

Kaplamaların yenilenmesi ile alternatif silahlar da bulunuyor

Dark Souls'un ilk oyunu, herkes tarafından bilindiği gibi bir hayli eskimiştir. Üçüncü oyuna göre grafiksel anlamda bir olağanüstü durum yaratmayan Dark Souls'un ilk oyunu, topluluk sayesinde Dark Souls III derecesine getirildi. Tabii, oynanışta da sorun gören topluluk, eklediği oyun geliştirici modlar, farklı kılıç ve eşyalar ile farklı bir Dark Souls deneyimi sunuyor.

Dark Souls Overhaul modunu denemek istiyorsanız bu linkten moddb sayfasına ulaşabilir ve deneyebilirsiniz. Belirtelim, Dark Souls Overhaul modunun içerisinde kırk beş adet farklı mod bulunuyor ve hepsi  de moddb tayfası tarafından onaylanan modlar olarak bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls Remasterd'ı bekleyenler için harika bir mod yayınlandı
İlginizi Çekebilir