Darkest Dungeon'ın Switch tarihi ve içerik fiyatları açıklandı

Ersin Kılıç 11.01.2018 - 10:18
Oyunun Switch versiyonu ne zaman geliyor?

Darkest Dungeon, uzun süren Kickstarter ve daha sonra yaşanan bağış sürecinden sonra nihayet Ocak 2016'da karşımıza çıkmış ve bizi acımasız bir dünyaya davet etmişti. Zorlu koşullar dışında karakterlerin akıl sağlığının da oyuna etki etmesi ile eşsiz bir oynanışa sahip olan Darkest Dungeon'ın Nintendo Switch versiyonu nihayet çıkıyor.

Darkest Dungeon, Nintendo Switch'e çıkıyor!

Açıkçası oyunun Nintendo Switch'e çıkmasını birçok oyuncu gibi ben de büyük bir merakla bekliyordum. PC'de yeteri kadar ilgilenemediğim ve hala daha oynamak istediğim Darkest Dungeon, özellikle Switch'in taşınabilir olması sebebiyle çok daha avantajlı bir hale gelecek gibi gözüküyor.

Oyunun resmi hesaplarından Darkest Dungeon'ın 18 Ocak'ta, yani önümüzdeki hafta Nintendo Switch'e çıkacağı duyuruldu. Oyunun fiyatı 24.99$ olacakken The Crimson Court indirilebilir içeriği 9.99$, The Shieldbreaker içeriği ise 3.99$ fiyat etiketi ile satılacak. Ayrıca oyunun hem Avrupa hem de Amerika'da dijital olarak satılacağı da açıklanmış. Tüm bu detaylar dışında oyunun Switch versiyonunun dokunmatik özelliğini destekleyeceği belirtildiği gibi Android sürümü ile iglili bir çalışmalarının olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darkest Dungeon'ın Switch tarihi sonunda açıklandı
İlginizi Çekebilir