David Bowie'nin karakteri tekrar Twin Peaks'de

Mehmet Atilla Turan 14.08.2017 - 11:45
Görünüşe göre David Bowie hiçbir zaman unutulmayacak.
David Bowie, 1990'larda müziği ile beraber sanata verdiği önemle popülerleşmeye devam ediyordu. Sanat kariyerinin genişletmek isteyen Bowie, hem filmlerin kadrolarında yer alıyor hem de dizilere konuk oyuncu olarak katılıyordu. Hatta, 1990'ların sonunda popüler olan Dreamcast ve PC'ye oyunu Omikron adlı oyunda rolü bile bulunuyordu.

1992'de Twin Peaks: Fire Walk With Me'nin kadrosunda olan David Bowie'nin karakteri Phillip Jeffries, birkaç gün önce çıkan Twin Peaks bölümünde tekrar görüldü. David Lynch tarafından oynanılan Phillip karakteri,  Gordon Cole adlı karakterin rüyasında tekrar beliriliyor. Twin Peaks'ın ahalisi tarafından David Bowie'e duyulan saygıdan dolayı gönderme olarak yapılmış.

Twin Peaks, daha önce Moby, Nine Inch Nails ve Hudson Mohawke gibi tanındık sanatçılar daha önce dizinin üçüncü sezonunda belirmişti.

David Bowie, 2016 senesinini başında yaşamını yitirerek hayranlarını üzmüştü. Müzik dalında farklı bir yönde ilerleyen Bowie, çoğu hayranı tarafından müzik dünyasının en sağlam solistlerinden biri olarak anılıyordu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
David Bowie'nin karakteri tekrar Twin Peaks'de
İlginizi Çekebilir