Deadpool 2 için yayınlanan poster ekibi bir araya getiriyor

Ersin Kılıç 28.03.2018 - 10:12
Chimichanga bebeğim!

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanı ile iyice sabırsızlanmamızı sağlayan Deadpool 2 için yeni bilgiler ve görseller gelmeye devam ediyor. Aksiyonun her anlamda tavan yapacağı film için bugün yeni bir poster daha yayınlandı. Filmin uluslararası posterlerinden biri olan bu yeni posterde ekip bir araya gelmiş.

Deadpool 2'den yeni poster geldi

Postere baktığımızda Ryan Reynolds'un canlandırdığı Deadpool'u tabi ki posterin merkezinde görüyoruz. karakterin solunda Josh Brolin'in canlandırdığı Cable'a, sağında ise Zazie Beetz'in canlandırdığı Domino karakterine yer verilmiş. Tabi Domino'ya sıkı sıkı sarılan Deadpool'un Cable'ın kulağına soktuğu parmağını da es geçmiyoruz.

İlk filmde olduğu gibi aksiyon ve komedi unsurunu harmanlayacak olan Deadpool 2'de karakteri yine sık sık 4.duvarı yıkarken göreceğiz. Tabi filmde 2.fragmandan da hatırlayacağınız gibi X-Force'un temelleri de atılacak. 18 Mayıs'ta gösterime girecek olan Deadpool 2'de ilk filmden de hatırlayacağımız Morena Bacarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni ve Stefan Kapicic gibi oyuncuların yanı sıra, seriye yeni katılan Jullian Dennison, Shioli Kutsuna ve Terry Crews gibi oyuncular da bulunuyor.

Deadpool 2 için yayınlanan poster ekibi bir araya getiriyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool 2 için yayınlanan poster ekibi bir araya getiriyor
İlginizi Çekebilir