Destiny 2'nin PC grafik ayarları ortaya çıktı

Furkan Güler 25.08.2017 - 14:31
Oyunun PC grafik ayarları oldukça detaylandırılmış.
2017 senesinin en çok beklenen oyunları arasında yer alan Destiny 2, ilk olarak konsol daha sonrasında ise PC platformuna çıkacak. İlk oyunun başarısını omuzlarında taşıyan Destiny 2, PC platformuna Blizzard'ın desteği sayesinde çıkacak. Battle.net üzerinden satışa çıkarılacak oyuna PC oyuncuları oldukça fazla ilgi gösteriyor. Oyunun PC sürümünün optimizasyonu hakkında daha öncesinde bazı açıklamalar yapılmıştı. Bungie, Destiny 2'nin PC sürümü ile özel olarak ilgilendiklerini her açıklamasında belirtiyor. Şimdi ise oyunun PC sürümüne ait olan ekran görüntüsü sızdırıldı. Pek net olmayan ekran görüntüsüne göre oyunda yer alan her detayı isteğimize bağlı olarak kısıp veya yükseltebiliyoruz.

Destiny 2'nin PC grafik ayarları ortaya çıktı
Grand Theft Auto 5'te karşılaştığımız grafik ayarlarının çoğu Destiny 2'de de bulunuyor. Diğer bir taraftan grafik ayar ekranının bu kadar detaylı olması, oyunun sağlam bir şekilde optimizasyon edildiğinin habercisi olabilir. PC oyuncuları için "first-class" deyimini kullanan Bungie, oyunun PC platformuna elinden gelen tüm özeni gösterecekk gibi gözüküyor.

Destiny 2, konsol çıkışından sonra 24 Ekim tarihinde PC için çıkacak. MMOFPS bir yapıda olan Destiny 2'ye PC oyuncuların oldukça fazla rağbet edeceği ön görülüyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2017 16:23
çoklu çekirdek için insan gibi optimize etsinler de başka bir şey istemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin PC grafik ayarları ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir