Dijital Oyun Konsolları Müzesi olarak İnovasyon Haftası'ndayız!

Ersin Kılıç 5.12.2017 - 23:15
Demo Gaming olarak İstanbul Kongre Merkezi'ndeyiz!

Demo Gaming olarak yarından itibaren Türkiye Inovasyon ve Girişimcilik Haftası kapsamında Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'ndeyiz! Bildiğiniz gibi Merlin'in Kazanı dışında bir de en büyük hayallerimizden biri olan Demo Gaming projemiz bulunuyor. Dijital Oyun Konsolları Müzesi olarak adlandırdığımız bu oluşumda, oyun dünyasının en önemli ürünleri ve sektöre yön veren birçok konsol ve cihaz bulunmakta. İşte yarından itibaren Inivasyon Haftası kapsamında bu kolleksiyonumuzun büyük bir bölümünü görme şansına sahipsiniz.

Demo Gaming, Inivasyon Haftası'nda!

6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Inovasyon Haftası'nda kolleksiyonumuzun büyük bir bölümünü sergilediğimiz alanı ziyaret edebilirsiniz. Tabi bu etkinliğe katılmak için ücretsiz oalrak https://registration.turkiyeinovasyonhaftasi.com/ adresinden kaydınızı yapmanız gerekiyor. Oyun dünyasına gönül veren bütün oyuncuları bekliyor ve oyun tarihine tanıklık etmeleri için fuar alanına davet ediyoruz.

Türkiye Inovasyon ve Girişimcilik Haftası hakkında

Ülkemizde inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon denilince ilk akla gelen etkinlik “Türkiye İnovasyon Haftası” 2017 yılı itibariyle “BORN GLOBAL” (Doğuştan Küresel) kimliğini de bünyesine dahil ederek “TÜRKİYE İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK HAFTASI” olarak sizlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl 60.000 ziyaretçiye ulaşan; TEB, Sabancı Holding, Turkcell, THY, Arçelik ve Çalık Holding’in stratejik partner olarak destek verdiği; 31 yabancı toplam 201 davetli konuşmacının ağırlandığı; 200 üzerinde kurumun katılımı ile gerçekleşen etkinliğimizde bu yıl da, inovasyon ve girişimcilik dünyasının birbirinden değerli isimleri etkinliğimizde yer alacak.

6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında TİM tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik bu yıl, inovasyon ve girişimcilik dünyasının tüm renklerini bir araya getiriyor. Dünya’dan ve Türkiye’den sanayicileri, akademisyenleri, üniversite öğrencilerini, teknoloji liderlerini, girişimcileri, melek yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları ile AR-GE ve bilim teknoloji merkezlerini aynı çatı altında toplayarak Türkiye’nin gündemini değiştirecek konu ve konuşmacıları ziyaretçi ve katılımcılarımızla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dijital Oyun Konsolları Müzesi, İnovasyon Haftası'nda sergileniyor
İlginizi Çekebilir