Disney Plus servisinin fiyatı ve Hulu ortaklığı açıklandı

Ersin Kılıç 7.08.2019 - 11:54
Sistemde neler var?

Çatısı altında birçok önemli film stüdyosunu ve farklı markaları barındıran Disney, geçtiğimz yıl Kasım ayında kendi özel platformunu duyurmuş ve Disney+ sisteminin tanıtımını gerçekleştirmişti. Bugün ise bu sistemin fiyatı ve avantajları belli oldu.

Disney Plus servisinin fiyatı ve Hulu ortaklığı açıklandı

Yapılan açıklamaya göre Disney+ sisteminin aylık ücreti 6.99$ olacak. 12 Kasım'da açılacak olan servis için bu fiyatlandırma dışında Hulu ve ESPN+ anlaşmaları da duyuruldu. Bu duyuruya göre Disney+ sistemi ile birlikte Hulu ve ESPN+ içeren özel paket aldındığında ise abonelerin aylık 12.99$ ödemesi gerekiyor. Hulu ve ESPN+'ın Amerika'daki popülerliğini düşünecek olursak bu özel paketin ülkede daha avantajlı olacağını da söyleyebiliriz.

Sistemin internet sitesinde ülkeler arasında Türkiye yer alsa da henüz ülkemizde sistemin olup olmayacağına dair bir açıklama yapılmadı. 

Disney Plus nedir?

Disney+ sistemini aslında direk olarak Netflix, BluTv, Amazon Prime, DC Universe ya da Hulu gibi sistemlere benzetilebilir. Yani üyelik sistemine sahip olan bu sistem, kendine özel film ve dizileri ile birlikte kütüphanesini de güncel tutmaya çalışacak. Disney'in elinin altında bulunan markaları göz önüne aldığımızda, sinemada gösterilen birçok filmin lisans problemleri yoksa, daha sonra Disney+ üzerinden yayınlanacağını da söyleyebiliriz. Firma Marvel ve Star Wars markaları başta olmak üzere Pixar ve National Geographic gibi yayınlara da sahip. Nitekim Comic Con fuarında başta Marvel kanadından olmak üzere bu platforma özel birçok dizi projesi de duyurulmuştu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2019 12:35
hulu varsa efsane bir sistem geliooo :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 12:21
o hulu da disneyde gelecek ayağımiza hem de türkce. bok gibi para var bu işte adamlar Türkleri keşfediyolar yavas yavaş. tek yapmasi gereken çeviri yapmak. taş atip kolu mu yorulcak he bi de sansur koycak ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gizemli28
Gizemli28 7.08.2019 12:19
Yani 38 tl. Gayet uygun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney Plus servisinin fiyatı ve Hulu ortaklığı açıklandı
İlginizi Çekebilir