Modcular yerinde durmadı ve Quake III'ü Doom 3'e yerleştirdiler

Mehmet Atilla Turan 29.12.2017 - 19:26
Hangi oyunda olduğumu şaşırdım...

Quake ve Doom, 1990'larda hiçbir zaman arası bozulmayan ikili gibiydi. Şu sıralar yeni oyunları ile halen dikkat çekmeye çalışan yapımları, topluluğa verirsek çok farklı şeyler çıkabiliyor. Doom 3 motorunda Quake III: Arena oynamak bunlardan biri.

Silahlarınızı çıkarın çünkü canavar avlayacağız

Modun yapımcısı "Zaeion", Doom'a Quake'i eklemenin sadece bir amacı olduğunu söylüyor: Evrenler arası geçitlerin yanlışlıkla birbirine dolanması. Zaten anlaşılacağı gibi Doom motorunda Quake III: Arena oynuyoruz. Tabii, teknolojinin yardımı ile iki en önemli FPS oyunundan da silahlar, canavarlar ve haritalar bulunuyor. "Hunters Moon" adlı bu moda moddb sayfasından ulaşabilir ve kendiniz de deneyebilirsiniz. Yapımcı, son güncelleme ile beş adet yeni karakter özelliklerini moda eklemiş bulunmakta.

Doom 3'de Quake oynamak ister misiniz?

On dört adet farklı silah ve yirmi dokuz tane farklı canavar bulunan mod, daha önceki Doom 3 modlarından bir hayli gelişmiş duruyor. Özellikle baskın olan Quake harita tarzları, "Hangi oyundayım ben?" gibi sorularla başınızı döndürebilir. Yine de Hunters Moon, Quake III: Arena'nın Doom motorunda sorunsuzca çalışabileceğinin en sağlam kanıtlarında biri.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 14:48
1 senelik modu yeni mi keşfettiniz :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom 3'de Quake oynamak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir