Dragon Ball FighterZ'dan satış rekoru geldi

Hakan Hervenik 1.02.2018 - 11:34
Hem de bir haftadan daha kısa sürede

Dragon Ball FighterZ, çoktan en iyi dövüş oyunları arasında yerini aldı. Son olarak dünya çapınca 2 milyon kopya göndermeyi başaran oyun, Dragon Ball serisinin en çok satan oyunu olarak rekor kırdı. Grafikleri ve oynanışı ile dövüş oyunu severleri ekran başına bağlayan FighterZ, Dragon Ball oyunları arasında bir haftada en başarılı oyun olan ve 500,000 kopya Dragon Ball Xenoverse 2'yi geçmeyi başardı. Bandai Namco şimdilik satış rakamlarını belirtmemiş olsa da yakın zamanda öğrenebiliriz.

Dragon Ball FighterZ'dan satış rekoru geldi

Dragon Ball FighterZ aynı zamanda "What If" hikaye moduna sahip. Bu "kaliteli anime" hikaye modu Android 16'nın hayatta olduğu alternatif bir senaryoda Super Warrior'ların peşine düşüşünü anlatıyor. Buna ek olarak "What If" hikaye modu 3v3 gruplu maçlara sahip. Üç kişilik iki takımı karşı karşıya getirecek olan çoklu oyuncu modu, oyuncuların gerçek zamanlı olarak aralarında karakter değiştirmesini de sağlıyor.

Dragon Ball hakkında

Dragon Ball FighterZ, Bandai Namco ve Arc System Works'ün Dragon Ball animesinden esinlenerek geliştirdiği dövüş oyunudur. Dragon Ball, çoğumuzun izlediği ve sevdiği bir animedir. Akira Toriyama tarafından yazılan ve çizilen Dragon Ball, Japonya'nın en sevilen animelerindendir. Çin romanı olan Batı'ya yolculuk'dan esinlenilmiş olan manga, 1986 yılında tam 153 bölüm ile anime olarak yayınlanmıştır. 12 yaşındaki Goku'nun 7 adet ejderha topunu aramaya gitmesi ile başlayan hikaye, çok büyük bir izleyici kitlesine sahiptir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball FighterZ'dan satış rekoru geldi
İlginizi Çekebilir