Dragon Ball FighterZ'den Tien'in yetenekleri ortaya çıktı.

Hakan Hervenik 27.12.2017 - 16:02
Yeni video bir hayli eğlenceli olmuş.

Dragon Ball: FighterZ sadece anime meraklılarının değil, tüm dövüş oyunu camiasının dikkatini çekmeye başladı. Oynanışı ve grafikleri ile gözleri üzerine toplayan oyunda bulunan Tien karakterinin yeteneklerini tanıtan bir video yayınlandı. ESpor yorumcusu Hellpockets tarafından tek tek anlatılan Tien'nin hareketleri bir hayli güçlü görünüyor. Videoda da belirtildiği gibi bu karakterin son hali değil ve üzerinde değişiklikler yapılacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dragon Ball FighterZ'deki Tien karakterinin yetenekleri ortaya çıktı

Dragon Ball FighterZ aynı zamanda "What If" hikaye moduna sahip olacak. Bu "kaliteli anime" hikaye modu Android 16'nın hayatta olduğu alternatif bir senaryoda Super Warrior'ların peşine düşüşünü anlatıyor. Buna ek olarak "What If" hikaye modu 3v3 gruplu maçlara sahip olacak. Üç kişilik iki takımı karşı karşıya getirecek olan çoklu oyuncu modu, oyuncuların gerçek zamanlı olarak aralarında karakter değiştirmesini de sağlayacak.

Dragon Ball hakkında

Dragon Ball FighterZ, Bandai Namco ve Arc System Works'ün Dragon Ball animesinden esinlenerek geliştirdiği dövüş oyunudur. Dragon Ball, çoğumuzun izlediği ve sevdiği bir animedir. Akira Toriyama tarafından yazılan ve çizilen Dragon Ball, Japonya'nın en sevilen animelerindendir. Çin romanı olan Batı'ya yolculuk'dan esinlenilmiş olan manga, 1986 yılında tam 153 bölüm ile anime olarak yayınlanmıştır. 12 yaşındaki Goku'nun 7 adet ejderha topunu aramaya gitmesi ile başlayan hikaye, çok büyük bir izleyici kitlesine sahiptir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball FighterZ'den Tien'in yetenekleri ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir