Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age için yeni video geldi

Hürkan Çalışkan 3.08.2018 - 17:37
Dragon Quest XI için karakter tanıtım videosu yayınlandı.

Ünlü Square Enix tarafından geliştirilen ve yine Square Enix tarafından yayıncılığı üstlenilen fantastik rol yapma oyunu Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age için karakterleri ve oyun içi grafikleri sergileyen bir tanıtım videosu yayınlandı.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age için tanıtım videosu yayınlandı

Yaratıcı Yuji Horii ve tasarımcı Akira Toriyama’nın ellerinden çıkan ve rol yapma ögelerini bünyesinde barındıran Dragon Quest serisinin yeni oyunu olan Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age için karakter tanıtım videosu yayınlandı. Oyuncular tarafından oldukça sevilen Dragon Quest serisinin 11. yapımı olan Dragon Quest XI, tamamen yeni karakter kadrosu, oldukça detaylandırılmış ortamı ile mücadele deneyimi ve seriye hem yeni başlayacak olanlar hem de eski oyuncular için yazılmış yeni hikayesi ile oyun severler için yeni ve heyecanlı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Son olarak Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age’in 4 Eylül tarihinde Steam platformu üzerinde yer alacağını belirtelim. Yayınlanan tanıtım videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age'den yeni video geldi
İlginizi Çekebilir