Dreamcast efsanesi Shenmue 1 ve 2 yenilenmiş olarak geri dönüyor

Ersin Kılıç 15.04.2018 - 13:07
Üçüncü oyundan önce nostalji zamanı

Bir dönemin efsane oyunlarından biri olarak gösterilen ve çıktığı dönem oldukça ses getiren Shenmue efsanesi bildiğiniz gibi üçüncü oyun ile devam edecek. Her ne kadar Yu Suzuki bu devam halkasını hala 20 yıl öncenin mantığı ile geliştiriyor olsa da, oyuna olan merak hala üst seviyede. İşte 3. oyundan önce beklenen duyuru da geldi ve ilk iki oyunun yenilenmiş sürümleri duyuruldu.

Shenmue 1 ve 2 geri dönüyor

Beklenen bir duyuru diyorum çünkü daha önce Bayonetta 1 ve 2'nin listelenmesi gibi Shenmue 1 ve 2'nin de listelendiklerini görmüştük. Oyunlar geçtiğimiz Eylül ayında hem PS4 hem de Xbox One için listelenmişlerdi. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra Shenmue 1 & 2 özel sürümü PC, PS4 ve Xbox One için duyuruldu.

Ryo Hazuki'yi bir kez daha kontrol edeceğimiz bu özel sürüm hem arayüz hem de kontrol yapısı olarak günümüz platformlarına uygun hale getirilmiş olacak. Geliştirme tarafında ise çözünürlük üzerinde durulduğu belirtilmiş. Ayrıca oyunun batı versiyonunda da Japonca seslendirmelerin yer alacağı da gelen haberler arasında. Bu yıl içerisinde çıkacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alone_Boy_
Alone_Boy_ 15.04.2018 14:56
Önce Onimusha şimdi ise Shenmue. Hem de pc'de. Bu aralar bir berekettir gidiyor. Maşallah diyelim de nazar değmesin. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dreamcast efsanesi Shenmue 1 ve 2 yenilenmiş olarak geri dönüyor
İlginizi Çekebilir