Uzun bir süre önce çıkan Morrowind için MP desteği oyunculardan geldi

Mehmet Atilla Turan 29.12.2017 - 20:26
Morrowind'ı arkadaşınızla bitirmek gibi bir planınız varsa yaşadınız

Bilindiği üzere her Elder Scrolls oyunu tek kişilik oynanır ve çok uzun zaman boyunca ekran başından kaldırtmaz. Morrowind ve Oblivion gibi eski Bethesda oyunlarına hayran kalan kişiler ise, ya modlamayı seçiyor ya da yapımları %100 olarak bitirmeyi planlıyor. Fakat önemli bir Steam grubunun çalıştıkları proje, bir hayli farklı.

RPG serisine MP'yi kattık mı tamamdır bu iş

TESMP3 adında var olan bu proje, The Elder Scrolls III: Morrowind'a çevrimiçi oyunu getiriyor. Daha önce bu proje üstünde çalışan takım çevrimiçi deneyimini, yayınladıkları yama türü bir güncelleme ile daha da ileri götürdü. Yayınladıkları notlarda çoğu problemin ve sorunun üstesinden geldiği belirlenirken Geliştirici Konsoluna da erişim olduğu belirtildi. Yani sunucu sahipleri oyuna istedikleri objeleri ve görevleri koyabilecek ve tam anlamı ile sunucunun sahibi olabilecekler.

Eğer Morrowind'ın çevrimiçi olarak nasıl oynandığını merak ediyor ve denemek istiyorsanız bu Steam Topluluğu linkinden Windows 64bit versiyonlarına ulaşabilirsiniz. Son yayınlanan V0.6.2. versiyonunda öne çıkan önemli gelişmeler NPC'lerin geri konuşması ve sunucu konuşma balonunda kullanabileceğiniz yeni komutlar oluyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls III: Morrowind'ı çevrimiçi oyun yapmayı başardılar
İlginizi Çekebilir