Elder Scrolls Online ile Skyrim topraklarına geri dönüyoruz

Ersin Kılıç 17.01.2020 - 12:04
Oyunun yeni genişleme paketi ile birlikte Skyrim'in karlı dağlarına geri dönüyoruz

Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi duyuruldu. Greymor isimli bu güncelleme ile birlikte Elder Scrolls serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Skyrim topraklarına geri dönüyoruz. Skyrim'in batısını konu edinecek olan bu genişleme paketinde yeni mekanlara uğrayacak ve vampirler ile kıyasıya bir mücadeleye girişeceğiz. Bethesda'nın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve duyuru sinematiği şu şekilde;

Elder Scrolls Online ile Skyrim topraklarına geri dönüyoruz

ZeniMax Online Studios, Las Vegas HyperX Esports Arena’da ESO oyuncuları ve hayranlarının da katıldığı ve Twitch’ten de canlı yayınlanan bir etkinlikte The Elder Scrolls Online’ın 2020 planlarını tanıttı. Dün yapılan etkinlikte öne çıkan başlıklar şöyle:

SKYRIM'i HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ: 2020 Bölümü Greymoor Mayıs ve Haziran aylarında yayınlanacak ve ESO’ya iki yeni bölge ekleyecek: Batı Skyrim’de oyuncular Nord’ların buzla kaplı ülkesini keşfederken çoktandır unutulmuş Blackreach mağarasına (oyuncuların The Elder Scrolls V: Skyrim’den hatırladıkları mağaranın genişletilmiş haline) inerek tekinsiz düşmanlarla dövüşecek ve Skyrim’in Karanlık Kalbinin üzerindeki sır perdesini aralayacaklar.

BİR YIL SÜRECEK BİR MACERA: İç içe geçmiş hikayelerle bir yıl sürecek macera Skyrim’in Karanlık Kalbi, 2020’nin ilk çeyreğinde girizgâh görevi (tüm oyunculara ücretsiz) ve Harrowstorm DLC zindan paketi, ikinci çeyrekte Greymoor Bölümü, üçüncü çeyrekte bir diğer zindan paketi ve son çeyrekte de bir hikâye DLC'si olmak üzere dört güncellemeden oluşuyor. The Elder Scrolls’un bugüne kadarki belki de en karanlık hikayesi bu ama yine de bu karanlıkta umut kıvılcımları saçan kahramanları var: ana oyundan tanıdığımız Lyris Titanborn ve House Ravenwatch o karanlıklarda sinsice gezinen düşmana karşı savaşıyorlar.

YENİ DÜNYA ETKİNLİKLERİ VE OYNANIŞ SİSTEMLERİ: Greymoor Bölümü ile birlikte ayrıca yeni dünya etkinlikleri ve oynayış sistemleri de geliyor. Oyuncular omuz omuza vererek ülkeyi terörize eden Harrowstorm’lara karşı birlikte mücadele edecekler. Dahası, yeni Eski Eserler Sistemi ile Batı Skyrim’in de ötesinde, Tamriel’in dört yanında kayıp antik eserleri bulup toplayabilecekler. Antik kalıntıların yerini tespit ettikten sonra kazıp çıkartarak hem Tamriel’in gizli hikayesi keşfedilecek hem de her tip oyuncu için güçlü ve eğlenceli ödüller açılacak.

The Elder Scrolls Online: Greymoor, PC ve Mac için 18 Mayıs’ta, Xbox One ve PlayStation 4 için de 2 Haziran’da çıkıyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2020 00:12
Blackreach mağarsına tesadüfen girmiştim. Oyundaki en güzel yerlerden biri bence. Yalnız bir çıktım bir daha giremedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online ile Skyrim topraklarına geri dönüyoruz
İlginizi Çekebilir