Elder Scrolls Online'ın Summerset içeriğinde neler olacak?

Ersin Kılıç 25.03.2018 - 14:32
Elder Scrolls Online: Summerset duyuruldu!

Elder Scrolls Online için geni bir genişleme paketi daha duyuruldu. Bu paket içerisinde hem hikaye hem de içerik anlamında birçok yenilik bulunuyor. Firmanın Elder Scrolls Online: Summerset duyurusu için yapmış olduğu açıklama ve bu paketin özellikleri ise şu şekilde;

Elder Scrolls Online: Summerset duyuruldu!

Elder Scrolls Online: Summerset, ZeniMax Online Studios'un ödüllü çevrimiçi RPG'si The Elder Scrolls Online (ESO) 'nun bir sonraki bölümü olacak. ESO destanındaki bu yeni macera, maceraperestleri ve arkadaşlarını Summerset Adası'na gönderecek ve 1994'teki The Elder Scrolls: Arena'dan bu yana ilk kez yüksek elflerin atalarının evini ziyaret ederek keşfetmelerini sağlayacak. Oyuncular ayrıca Mages Guild'den önce gelen bir grup bilgeler olan gizemli Psijic Order'a ev sahipliği yapan Artae adasını da keşfedebilecekler. Tamriel'in kaderi dengede kalarak ESO'nun kahramanları dünyayı bir kez daha kurtaracak.

Bu yılki bölüm, başka hiçbir şeye benzemeyen muazzam ve çarpıcı yeni bir bölge, yeni büyülü güçlerin ustalıkla yetişeceği yeni bir yetenek çizgisi, güçlü dişliyi geliştirmek için genişletilmiş bir eleme sistemi ile destansı ve ödüllü ESO hikayesinin devamıyla tanışıyor. 30'dan fazla yeni hikaye içeriğiyle The Elder Scrolls Online: Summerset, hem ESO gazileri hem de oyuna yeni katılanlar için inanılmaz maceralar sunan, heyecan verici ve yenilikçi şekillerde genişliyor.

Temel özellikleri:

Elder Scrolls Online: Summerset, ESO'nun Morrowind ile birlikte geçen yıl düzenlediği ESO’nun Bölümleri altında geliştirilmiştir. Bölümler, hem mevcut hem de yeni ESO oyuncuları için eşit ölçüde erişilebilir ve eğlenceli olan çok sayıda yeni içerik ve özellik sunar.

Yeni Oyuncular: Yeni oyuncular The Elder Scrolls Online: Summerset’e ve önceki ESO içeriğini oynatmaya gerek kalmadan,atlayarak,yeni bir öğretici ve başlangıç ??alanında bir karakterle başlatabilirler. Orijinal oyun, The Elder Scrolls Online: Summerset ile birlikte sunulduğundan beri, yeni oyuncular, Tamriel boyunca yüzlerce saatlik ilave maceraya erişebilirler. Yeni oyuncular, herhangi bir Summerset dijital ön alımıyla tam oyuna anında erişebilirler.

Mevcut Oyuncular: ESO veteranları yeni maceralara başlamak için mevcut kahramanlarını Summerset'e yükseltebilecek ve alabilecekler. Seviyeleri ne olursa olsun, var olan karakterler Summerset'e girdiklerinden seviyeye uygun içerik bulacaklardır.

Bir süredir ESO oynamadınız mı?: Elder Scrolls Online: Summerset, ESO'ya geri atlamak ve maceralara devam etmek ya da yeni baştan başlamak için en iyi şanstır. Oyuncular sadece oyunu yeniden yüklemeli, giriş yapmalı ve tekrar oynamaya başlamalıdır.

Gizemli Summerset Yolculuğu

Summerset; yeni karakterler, hikayeler, işaretler ve maceralarla dolu devasa bir yeni alandır. Oyuncular, Tropikal lagünler, canlı renkler ile patlayan ormanlar ve Grand Elfler'in sofistike zevklerini yansıtan muazzam ve muhteşem bakımlı şehirleri ziyaret ederken muhteşem uçurum manzaralarıyla muhteşem bir manzara dolusu taşıyacaklar.

Tüm Yeni Beceri Hattı- Psijic Order'a Katılın

Diğer Elder Scrolls oyunlarında görülen Mages Guild'in öncüsü olan gizli Psijic Order, The Elder Scrolls Online: Summerset 'te bir görüntü oluşturuyor. İlk kez, oyuncu, Artaeum adalarına seyahat edebilecek ve gizemli güçlerine erişebilmek için bu gizemli medeniyetlerin saflarına katılabilecektir ve kendinin yeni, güçlü yetenekleri açığa çıkacaktır.

Daha İnanılmaz Elder Scrolls Hikayeleri

2015 yılında Orsinium DLC Game Pack ile başlayan epik meta-hikayeye devam eden oyuncular, bir kez daha tüm Tamriel'i yok etmekle tehdit eden Daedric komplosuyla karşılaşacaklar. Kraliçenin kraliyet kararnamesiyle yabancılara Summerset'i açan Kraliçe Ayrenn'in emeği üzerine oyuncular, ünlü Khajiit casus Razum-dar'a yeniden katılmak, Kristal Kule'nin güçlü bilgelerini karşılamak ve Tamriel'in kaderi için bir kez daha savaşmak için geniş bir maceraya atılacaklar. Yüksek Elflerin atalarının evinin güzelliği arasında gölgeler yükselir ve garip kayıpların yayıldığını söyler. Yoksul bir etki, Yüksek Elf toplumunu içeriden yok etmek için çalışıyor ve şimdi, gölgede örgütlenen Daedric takipçilerinin fısıltısını söylüyor.

Genişletilmiş İşçilik Sistemi - Takı İşçiliği

Elder Scrolls Online: Summerset, oyuncuların en çok talep edilen özelliklerinden birini, tamamen yeni bir işçilik olan Takı İşçiliği'ni sunuyor. Oyuncular yeni maceraları için güçlenirken güçlü yeni malzemeleri üretebilecekler, deneyimlerini ve kaynaklarını kullanarak görevlerinde başarılı olmaları için her avantajı elde edecekler.

Yeni Grup Faaliyetleri

Yeni Denemeler, Deliller, Grup Etkinlikleri ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni zorluklarla karşılaşmak için arkadaşlarınızla bir araya gelin…

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2018 15:20
ben oyunu satın almayı düşünüyrum ama bu summerset sadece bir upgrde paketi mi yoksa son upgrade dahil tüm oyun mu??
yardımcı oolursanız sevinirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 19:09
güzel oyun aslında ama çok fazla dlc ve ek paket trde dolar ve euro nun uçtuğu şu günlerde ne bileyim adam gibi bir işte çalışan bir insan için bile çok para olmaya başladı p2p oyunlar wow'a bile yaklaşık 65 lira ödemek gerekiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 16:57
Haberin çevirisi Google Çeviri ile mi yapıldı? Gerçekten merak ettim.

-----------------------------------

Haberi okusaydınız merakınız giderilirdi ve firmanın yaptığı resmi açıklama olduğunu anlayabilirdiniz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2018 14:57
oyun dırt idi dırt dırt oldu bu ne ya her sene 60$ dan ek paket yıl içindede 100$ dan dlc iyice saçmaladılar. burdan söylüyorum oyunun tam sürüm almaya kaltıgınızda tam tamına 360$ tutuyor. 60$ verip anca yeni karakter açtırıyor sadece..........
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online'ın Summerset içeriğinde neler olacak?
İlginizi Çekebilir