Epic Games, Fortnite'a yeni yapı öğeleri ekleme kararı aldı

Hürkan Çalışkan 11.04.2018 - 01:57
Oyunun içerikleri genişliyor.

Epic Games, Battle Royale oyunu Fortnite’ı piyasaya sürdüğünden beri PlayerUnknown's Battlegrounds ile ciddi bir rekabet halinde.İki oyun arasında oldukça fazla fark olmasına rağmen geliştiriciler, gerek oyundaki içerikleri zenginleştirerek gerekse oyuna getirdiği çeşitli güncellemeler ve oynanış kolaylıklarıyla hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine hitap etmeyi başarıyor. Ayrıca Fortnite basit ve hareketli oynanış tarzıyla, oyuncu dostu optimizasyonuyla ve belki de en önemlisi bedava olmasıyla dikkatleri en az PUBG kadar üzerine çekmeyi başarıyor.

Yeni öğe savaş esnasında hızlı savunma yapmamızı kolaylaştırıyor

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyun dünyasında rekabet arttıkça, sevdiğimiz oyunlardan daha kaliteli güncellemeler ve içerikler görebiliyoruz.Bildiğiniz gibi Fortnite için inşa özelliği hayati önem taşıyor ancak PUBG’de böyle bir özellik bulunmuyor. Bu sebeple ufak geliştirme ve güncellemelerle bu özelliği beslemeye çalışıyorlar diyebiliriz. Ayrıca zamanını tam bilemesek te çok yakında yeni menü içerikleri geleceği belirtiliyor.

Epic Games, oyuna verdiği bu desteklerle Battle Royale rekabetinin zirvesine yerleşmeyi amaçlamış görünüyor. Bakalım PUBG geliştiricileri, Fortnite'ın bu hamlesi karşısında ne ypacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2018 02:50
Haberin başlığıyla ilgili içerik haberin %5'ini falan kapsıyor herhalde, hayır madem ne geleceği belli değil o zaman belli olunca yazın haberi yani yazdıktan sonra okumuyor musunuz, reklam yapmışsınız resmen. Yapacak bile yazmayı başaramamışsınız "ne ypacak?" yazıyor. Bari dönün bir kontrol edin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games, Fortnite'a yeni yapı öğeleri ekleme kararı aldı
İlginizi Çekebilir