Ercan Kesal'ın roman uyarlaması filminden ilk fragman geldi

Furkan Güler 22.01.2020 - 17:44
Nasipse Adayız filmi ilgi çekici bir konuyu basit şekilde anlatacak.

Türk televizyonlarında Çukur dizisi sayesinde büyük bir takipçi kitlesi kazanan Ercan Kesal, kendi yazdığı Nasipse Adayız romanını film haline getirmeyi başardı. Türk siyasetine atıflar da yapan filmde belediye başkanı adayı olan iyi bir doktorun hikayesini izleyeceğiz. İlk fragmanı yayınlanan film, festival filmi kategorisine girdiği için gişede diğer yapımlar kadar izleyici çekemeyebilir. Ancak Nasipse Adayız'ın genel olarak 2020 yılına en azından Türkiye'de damga vuracağı kesin

Ercan Kesal'ın roman uyarlaması filminden ilk fragman geldi

Filmin açıklaması ise şu şekilde,

İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde geçen traji-komik hikayesi. 

Başkan adayı olmak için çalışmalarına devam eden Kemal, Bir Numara’nın adaylığını anons edeceği geceye heyecanla hazırlanmaktadır. Eski eşi dahil Kemal’in etrafındaki herkes bu delice koşturmaya şahit olur. Bir Numara’nın gözüne girip aday olabilmek için her yolu deneyen Kemal, adaylığının açıklanacağı önemli gecede beklenmedik olaylarla karşılaşacaktır.

Bir adayın gözünden, siyasetin farklı yüzünü, yapılan pazarlıkları, politik stratejileri ve insanın karanlık yüzünü gerçekçi bir üslupla anlatan ‘Nasipse Adayız’, Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ercan Kesal'ın roman uyarlaması filminden ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir